Diverse IT & Gadgets

De ce să apelezi la o agenție de marketing?

iunie 14, 2019
agentie de marketing

Cu toții ne dorim să avem succes în mediul online, fie că vorbim de o afacere sau un blog. Având în vedere că este o competiție mare între antreprenori, promovarea în mediul online este o necesitate.

Nu este suficient să scrii un articol pe blog și să aștepți să ai mii de vizitatori sau să-ți faci un magazin online unde să vinzi diverse produse și să aștepți să vină clienți, deoarece asta nu se va întâmpla. Promovarea este cheia succesului.

Una dintre cele mai bune metode de a-ți promova afacerea este recomandarea directă. Dacă cineva cumpără de la tine și este mulțumit de serviciile primite, cu siguranță va spune mai departe despre tine. Sau îi spui prietenilor și familiei să te recomande. Această metodă este foarte bună, te va ajuta să crești.

Dar cea mai bună metodă de a-ți promova afacerea este să apelezi la o agenție de marketing. Fiecare antreprenor își dorește să apară într-un interval de timp cât mai scurt în motoarele de căutare google, iar ca acest lucru să se întâmple este nevoie de ajutor din partea profesioniștilor.

Ce este o agenție de marketing?

O agenție de marketing este formată dintr-un grup de specialiști care colaborează între ei pentru a oferi cele mai bune rezultate clienților. Aș punea spune că sunt niște prieteni virtuali, la care poți apela cu încredere când ai nevoie de ajutor pentru ca afacerea ta să prospere.

Bineînțeles, serviciile oferite de specialiști sunt contra cost. Nimic nu este gratis și dacă e să mă întrebi pe mine, nici nu ar trebui, munca trebuie plătită.

Ce servicii oferă o agenție de marketing?

Agenția online Digital Manifest oferă următoarele servicii:

   – Dezvoltare web

Orice afacere desfășurată în mediul online are nevoie de un site reprezentativ sau un magazin online. Realizarea unui site implică multă muncă, nu oricine poate crea un site de la zero.

Pentru a avea succes și a face o impresie bună în mediul online, este nevoie ca site-ul să aibă un design frumos, conținut de calitate și să fie funcțional, erorile nu au ce cauta aici.

   – Content writing

Este un mare avantaj faptul că agenția Digital Manifest oferă texte bine structurate, scrise de specialiști. Serviciile de content writing te ajută să atragi atenția unor posibili clienți.

   – Strategii și campanii 

Pentru a-ți atinge obiectivele visate este nevoie de o strategie. Dacă nu știi exact ce e de făcut, specialiștii vin în ajutorul tău și îți oferă campanii integrate pentru a promova produsele sau serviciile oferite de tine.

Înainte de toate, vor analiza clienții și competitorii, se va stabili targetul, se va verifica raportul dintre demersurile anterioare de promovare și rezultatele obținute.

   – SEO și Google Ads

Când vine vorba de promovarea în mediul online, orice specialist îți va recomanda Seo și Google Ads. De ce? Simplu, dacă vrei că afacerea ta să apară printre primele căutări, este nevoie de promovare plătită.

O campanie SEO eficientă va face ca site-ul tău să apăra în partea de sus a paginii, atunci când un potențial client caută un anumit cuvânt cheie, de exemplu produse cosmetice.

Google Ads sau pay-per-click este tot la fel, doar că vei fi taxat doar dacă cineva dă click pe link-ul tău.

 – Social Media și influencer marketing

Este bine cunoscut faptul că rețele de socializare te ajută să-ți fac afacerea cunoscută. De asemenea, dacă îți asociezi imaginea cu cea a unui influencer sunt șanse mari ca publicul lui să apeleze la serviciile tale.

Dacă dorești o oferă de preț trimite un e-mail la adresa hello@digitalmanifest.ro, un specialist îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Emil Calinescu iunie 14, 2019 at 8:36 am

  Exista domenii unde agentia de marketing este un MUST, domenii unde poti apela la ea, dar exista si domenii unde e recomandat, chiar si daca ai o micro-firma, sa angajezi un intern.

  Mult succes cu agentia! 🙂 Si poate vom colabora candva!

 • Reply Ordinesaudezordine iunie 14, 2019 at 2:21 pm

  Din afara se vede tare frumos mu ca de agenție. Dar de cele mai multe ori agențiile sunt nerealiste cu Bloggeri.

  • Reply elenablog iunie 15, 2019 at 7:51 am

   Poate nu ai lucrat tu cu cine trebuia, nu poți vorbi în general.

 • Reply Illusion iunie 14, 2019 at 2:26 pm

  Într-adevăr, o agenție de marketing e foarte necesară atunci când vrei să te promovezi. Mulțumesc pentru pont, cine știe când voi avea nevoie!

 • Reply Otilia Dima iunie 14, 2019 at 7:20 pm

  Da, cred ca daca vrei sa te promovezi, cel mai indicat este sa apelezi la o agentie care stie cum se face. Utila recomandarea ta, mai ales pt noi.

 • Reply Elvira Maria Viorica Bogos iunie 15, 2019 at 4:48 am

  O informatie bună . Succes cu agenția!

  • Reply elenablog iunie 15, 2019 at 7:52 am

   Agenția nu este a mea.?

  Leave a Reply