Home&Decor

De ce sa apelezi la o agenție imobiliară?

aprilie 27, 2021
agenție imobiliară

Avantajele colaborării cu o agenție imobiliară sunt multiple. Agenții imobiliari sunt cei care ne pot recomanda prețurile zonei în care dorim să achiziționăm un imobil, ne pot ajuta de multe ori să negociem și să obținem un preț mai bun, ne pot recomanda persoane specializate în evaluarea imobilelor pentru achiziții mai complicate de tipul imobile vechi sau complex-uri rezidențiale cu suprafețe mari.

De asemenea, nu putem neglija nici oferta generoasă pe care aceștia o pot pune la dispoziția noastră, imobile variate ca suprafață, dotări, tipuri de construcții, zone, etc.

Îmbucurător este faptul că afacerile de acest gen se dezvoltă în toate zonele țării într-un ritm accelerat. Oferta este variată, personalul din ce în ce mai bine pregătit și mai interesat de calitatea serviciilor oferite.

Pentru persoanele care sunt interesate de vânzarea sau achiziționarea de imobile în Iași, ofertele puse la dispoziție de agentii imobiliare Iasi sunt de asemenea, foarte diversificate. Fix Imobiliare Iași este una dintre agențiile profesioniste care vă poate ajuta într-un mod foarte simplu și eficient să vindeți o proprietate sau să cumpărați imobile în acest oraș.

Zone rezidențiale noi cu apartamente spațioase și moderne în Iași.

Ofertele lor sunt atent selectate, pe site sunt postate întotdeauna fotografii cu imobilele aflate în portofoliu în așa fel încât să alegeți la ce vizionări doriți să participați. Un alt câștig foarte important este acela de a fi la curent cu proiectele noi rezidențiale din acest oraș. Este foarte simplu să aveți acces la toate informațiile tehnice dar și la cele cu privire la dotarea imobilelor noi construite în cele mai importante zone rezidențiale noi din Iași.

Poitiers Towers și Royal Town Copou Iași.

Ce fel de apartamente puteți achiziționa cu ajutorul acestei agenții în cel mai inovator proiect imobiliar de tip rezidențial – Poitiers Towers?

Fundația blocurilor construite este de tip radier dală, cu grosimea constantă de 90 cm beton armat. Fundația este construită pe piloți forați cu diametrul de 90 cm la o adâncime de 90 cm. Structura de rezistentă este din diafragme care au o grosime de 25 cm. La demisol există boxe construite, spații perfecte pentru depozitarea diferitelor lucruri. Lifturi noi, sigure și foarte moderne, model KLEEMAN cu uși rezistente la foc, capacitate 13 persoane.

Imobilele din aceste blocuri noi au un grad de securitate seismică mare, blocul prezintă siguranță sporită pentru incendii. Există dotări complexe împotriva incendiilor precum instalații de detecție și avertizare, hidranți interiori și exteriori, instalații de evacuare a fumului.

Vă recomandăm să programați o vizionare și în zona rezidențială Royal Town Copou. Oferta apartamente de vanzare Iasi de aici este foarte tentantă și ea: construcțiile sunt realizate pe cadre de beton armat cu cărămidă tip Porotherm, există o curte privată cu acces securizat, parcare subterană și supraterană, spații de joacă pentru copii, gazon, sistem Orange Smart Home, mijloace de transport aproape la aproximativ 50 de metri.

Instalațiile electrice din apartamente sunt de la Schneider Germania, băile sunt placate cu marmură, centrale termice prin condensare marca Ariston, încălzire în pardoseală kit complet REHAU sunt doar câteva argumente care vă pot determina să programați o vizionare chiar acum.

Analizați cu atenție ofertele fiecărei agenții imobiliare în parte! În felul acesta descoperiți profesionalismul și nivelul de implicare în găsirea celei mai bune locuințe!!

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply Deyutza aprilie 27, 2021 at 8:55 pm

  Mi se pare o idee buna si sigura sa apelezi la agentii imobiliare.

 • Avatar
  Reply Raluca Brezniceanu aprilie 28, 2021 at 4:40 pm

  Eu nici nu m-as gandi sa nu apelez la asa ceva, riscurile sunt foarte mari daca faci dupa cum te taie capul.

 • Avatar
  Reply Ivan Adriana aprilie 28, 2021 at 6:37 pm

  Profesionalismul este primul lucru de care trebuie să ținem cont ib astfel de situații.

 • Avatar
  Reply Simona aprilie 28, 2021 at 9:11 pm

  Nu toti suntem experti cand vine vorba de acest capitol. Profesioniștii ne pot ajuta mereu si ne usureaza mult munca.

 • Avatar
  Reply Catalina Coman aprilie 28, 2021 at 9:53 pm

  Mi se pare mult mai usor sa apelezi la o agentie imobiliara cand vrei sa vinzi sau sa cumperi o casa.

 • Avatar
  Reply Rokolla aprilie 29, 2021 at 7:14 am

  Consier ca este mult mai usor sa apelezi la o agentie care sa faca tot research-ul in locul tau. Asta chiar daca platesti un mic comision

 • Avatar
  Reply Lucia Mihaela Curea aprilie 29, 2021 at 10:29 am

  Mie mi se pare extram de safe si de comod.

 • Avatar
  Reply Marin Mirela aprilie 29, 2021 at 2:41 pm

  Agențiile imobiliare sunt soluțiile cele mai bune pentru cei care vor să cumpere sau să vândă.
  Țin minte prin ce am trecut când mi-am vândut apartamentul ănainte să găsesc agenția potrivită.
  Aș recomanda sincer tuturor agenția imobiliară!

 • Avatar
  Reply Albu Steluta Georgiana aprilie 29, 2021 at 9:10 pm

  Cred ca agentiile imobiliare te scutesc de multe batai de cap si de aceea chiar sunt de un real folos celor care vor sa cumpere sau sa vanda!

 • Leave a Reply