Educație

Scapa de “no speak English”: inscrie-te la cursuri de engleza pentru adulti!

aprilie 28, 2021
cursuri engleza adulti

De cate ori ai avut ocazia sa vorbesti cu persoane din alte culturi, dar carentele de comunicare in limba engleza te-au pus in imposibilitatea de a o face? Probabil ca, uneori, chiar daca ti-ai dorit sa vorbesti cu o anumita persoana, gandul ca ai putea face vreo greseala majora te-a timorat, preferand sa spui mai simplu “no speak English”. Invinge-ti teama de a comunica intr-o limba straina atat de uzitata si inscrie-te la cursuri engleza adulti pentru a-ti recapata increderea!

Programele de cursuri de engleza pentru adulti sunt impartite in mai multe categorii, pornind de la nivelul de incepatori pana la avansati si de la engleza generala pana la cea de business. Indiferent de nivelul la care esti acum, metodele de invatare moderne folosite in prezent pun foarte mult accentul pe conversatie si aplicarea practica a cunostintelor de limba engleza. Astfel, la finalizarea programei, te vei putea descurca independent in orice situatie in care va trebui sa apelezi la aceasta limba.

De ce sa te inscrii la cursuri de engleza pentru adulti ?

Acumularea notiunilor de baza si a celor avansate va fi posibila intr-un mod interactiv si prietenos. Vei putea sa exersezi, impreuna cu ceilalti cursanti, dialoguri inspirate din situatii reale, care vor acoperi o gama larga de domenii de activitate.

Grupele de lucru care participa la cursuri de engleza pentru adulti sunt in general formate din maximum 8 – 10 cursanti cu un nivel de limba engleza foarte apropiat. Astfel, nu va trebui sa treci prin notiuni pe care le cunosti deja sau nu va trebui sa faci eforturi mari pentru a “tine pasul” cu colegii.

Fiecare ora de curs este gandita sa foloseasca resursele potrivite nivelului tau de engleza, activitatile de comunicare fiind punctul forte. Prin tehnicile si metodele moderne de invatare, vei reusi sa iti imbunatatesti fluenta si pronuntia de la o sesiune de curs la alta. Atunci cand esti incepator, orice progres iti da increderea si curajul sa mergi mai departe in procesul de invatare, ajungand sa iti atingi astfel obiectivele propuse. Tocmai de aceea, programa este structurata pentru a-ti veni in intampinare cu tot suportul tehnic necesar.

Cursuri engleza adulti

Cea mai solicitanta etapa, care necesita studiu, rabdare si timp, este invatarea unui vocabular nou. Vestea buna este ca s-au dezvoltat o serie de programe, planuri de lectii si instrumente multimedia care sa te ajute in acest sens.

Pe langa profesorii experimentati, care te vor ajuta sa intelegi semnificatia cuvintelor noi si modul in care sa le pronunti corect inca de la inceput, fara a cadea in capcana unei pronuntii gresite, vei beneficia si de o serie de alte instrumente utile in citirea, scrierea, ascultarea, vorbirea si intelegerea textelor si conversatiilor din limba engleza. Prin platforma de cursuri de engleza pentru adulti, vei avea acces la o varietate de resurse online, care sa te ajute sa inveti engleza si sa perfectionezi pronuntia in afara orelor de curs.

Videoclipurile, materialele audio, sectiunile de vocabular si de reguli gramaticale folosite in timpul predarii vor fi publicate si pe platforma online, ceea ce iti va fi de mare ajutor atunci cand vei vrea sa repeti, indiferent de momentul zilei. In acest fel, iti vei imbogati vocabularul si notiunile gramaticale putand aborda conversatii elevate din diverse domenii.

Daca ai un job intr-o companie multinationala, care necesita cunoasterea limbii engleze la nivel avansat, dorinta de a fi de succes te va determina sa urmezi programa de cursuri engleza adulti. Iti vei depasi astfel nivelul de incepator si nu vei mai avea emotii atunci cand va trebui sa conversezi cu colegii tai straini.

You Might Also Like

14 Comments

 • Avatar
  Reply Carmen aprilie 29, 2021 at 6:27 pm

  Nu este niciodată prea tarziu pentru a investi în tine. Eu am terminat cursuri de franceza pana la B2 inclusiv. Ar trebui sa imi testez si nivelul la engleză.

 • Avatar
  Reply Bratu Gabriela aprilie 29, 2021 at 8:09 pm

  E destul de greu sa înveți i limba străină ca si adult, insa daca te mobilizezi, e posibil

 • Avatar
  Reply Adina-Florentina aprilie 29, 2021 at 8:26 pm

  Nu știam despre ei. Eu am un nivel bunicel de limbă engleză, dar mi-aș dori să mă perfecționez.

 • Avatar
  Reply Elena Dogaru-Marchelov aprilie 29, 2021 at 9:26 pm

  Foarte util pentru cei ce doresc sa invete limba engleza ❤️

 • Avatar
  Reply Carmen Alexa aprilie 30, 2021 at 2:51 pm

  Utila recomandarea ta! O dau mai departe, poate are cineva nevoie 🤗

 • Avatar
  Reply Irina aprilie 30, 2021 at 4:15 pm

  Chiar as avea nevoie de acest curs.

 • Avatar
  Reply Marin Mirela aprilie 30, 2021 at 7:34 pm

  Să șții că chiar mă gândeam că am nevoie de cursuri de lb engleză pentru adulți. Faptul că nu am mai exersat, mi se pare că se cam simte. Imediat ce termin cursul de lb. spaniolă, îl caut și pe acesta.

 • Avatar
  Reply Simona aprilie 30, 2021 at 7:43 pm

  Indiferent de varsta e important sa invatam engleza si sa ne perfectionam!

 • Avatar
  Reply Beauty With Camy mai 1, 2021 at 5:02 am

  Imi e si rusine uneori de expresia asta, e bine sa stim engleza câtuși de putin. 😊 😊

 • Avatar
  Reply Ivan Adriana mai 1, 2021 at 5:04 am

  Mi-ar prinde bine un astfel de curs de limba engleză.

 • Avatar
  Reply Ana mai 1, 2021 at 7:57 am

  Chiar eram in cautare de un astfel de curs. Multumim pentru recomandare!

 • Avatar
  Reply Raluca Brezniceanu mai 1, 2021 at 10:35 am

  Eu sunt deficitara la acest punct. Pot sa inteleg si sa vorbesc engleza, dar la un nivel nesatisfacator.

 • Avatar
  Reply Rokolla mai 1, 2021 at 11:15 pm

  Mi-as dori si eu sa iau cateva lectii. Stiu engleza, dar la un nivel mediu

 • Avatar
  Reply Albu Steluta Georgiana mai 2, 2021 at 11:32 am

  Pff! Utila recomandarea ta! Multumim ! Un curs de care chiar am nevoie!

 • Leave a Reply