Accesorii

De ce să cumperi mărțișoare handmade?

ianuarie 29, 2019
Mărțișoare Handmade

Mărțișoare Handmade

Zilele trecute vorbeam cu soțul meu că mai este puțin și vine primăvara, iar noi ar trebui să ne pregătim din timp să cumpărăm mărțișoare pentru persoanele dragi nouă.

Anul acesta mi-am produs să cumpăr mărțișoare handmade pe care să le ofer mai departe. De ce? În primul rând, au un model deosebit și unic. Nu vezi la toate persoanele de pe stradă același model de mărțișor.

În al doilea rând, niciodată nu mi-a făcut plăcere să cumpăr de la tarabe din piață. Nu știu dacă doar eu am întâlnit persoane care nu știu să vorbească cu clienții, sau de cele mai multe ori, încearcă să-ți bage pe gât produse de care nu ai neapărat nevoie.

Nu știu cum sunteți voi, dar mie dacă nu-mi face plăcere să cumpăr dintr-un loc anume din cauza vânzătorului, oricât de bună ar fi marfa, eu evit acel loc.

De unde cumpăr mărțișoare handmade online?

La capitolul acesta pot spune că am întâmpinat ceva dificultăți. Am tot cautat pe internet site-uri care vând mărțișoare lucrate manual, dar care să aibă un preț decent.

Sunt conștientă că lucrurile făcute manual necesită o atenție deosebită și la cel mai mic detaliu, dar unii comercianți exagerează cu prețurile.

După lungi căutări, site-ul care mi-a atras atenția cel mai mult se numește Lacercei.ro. Aici am găsit câteva modele de mărțișoare lucrate manual din piese de ceas mici și foarte mici, așezate cu grija într-o bază metalică, după care au fost vopsite în prealabil cu culori acrilice, iar la final a fost turnată rășină epoxidică de cea mai bună calitate.mărțișoare lucrate manual

Pe lângă modelul deosebit de frumos, lucru care mi-a atras atenția a fost faptul că ei garantează că modelul este unicat și nu vom găsi acest model la nimeni.

Cel mai ieftin mărțișor costă doar 8 lei, respectiv cel mai scump costă numai 15 lei. Destul de avantajos aș spune eu. Livrarea se face în termen de 2/5 zile în funcție de metoda aleasă de către client.

Datorită experienței vaste în domeniu Lacercei a reușit să câștige respectul și încrederea clienților. Pe lângă mărțișoare handemade, ei mai vând și bijuterii și accesorii lucrate manual.

Tu ce mărțișoare cumperi și de unde?

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Lucia Mihaela Curea ianuarie 30, 2019 at 2:35 pm

    Eu cumpar mai mereu martisoare hand made si imi indrum si sotul sa le cumpere, mi se par mult mai deosebite.

  • Reply Rokolla ianuarie 30, 2019 at 9:51 pm

    Chiar zilele astea ma gandeam sa achizitionez si eu niste martisoare pentru copiii de la gradinita si nu stiu spre ce sa ma orientez. Voi intra si pe site sa vad exact

  • Reply Cristina ianuarie 31, 2019 at 9:03 am

    imi plac mult aceste martisoare! Superbe!

  • Leave a Reply