Diverse

Top 3 studiouri de videochat din Bucuresti pentru tinerele peste 18 ani

ianuarie 30, 2019

studio videochat bucuresti

Odata ce ai implinit frumoasa varsta de 18 ani, trebuie sa te gandesti deja la viitorul tau profesional si sa te desprinzi de familie pentru a deveni independenta. Si cum orice tanara viseaza la o viata ca-n filme, dorindu-si un job foarte bine platit astfel incat sa obtina banii necesari pentru a-si indeplini toate visurile, o cariera la un studio de videochat din Bucuresti reprezinta pentru cele mai multe fete din ziua de azi solutia ideala.

Astfel, daca esti majora, open-minded, arati bine, locuiesti in Capitala sau vrei sa te muti din provincie pentru a te apuca de aceasta meserie la cel mai inalt nivel, ne-am gandit sa-ti prezentam un top 3 al celor mai bune studiouri de videochat din Bucuresti. Toate acestea fac parte din franciza Studio20 si sunt localizate in zone cheie ale Bucurestiului.

1. Studio20 Victoriei

Deschis in februarie 2015, acest studio videochat Bucuresti situat chiar in Piata Victoriei ocupa o suprafata de 700 de metri patrati, care se intinde pe 2 tronsoane ale cladirii de birouri Victoria Business Center: unul cu vedere spre Piata Victoriei si altul cu vedere spre Strada Buzesti. Studioul ofera 20 de spatii de lucru generoase si o atmosfera asemanatoare cu cea de acasa, pentru confortul tau psihic si fizic (dormitoare romantice, biblioteci, birouri, bucatarie sau dus, toate pregatite pentru streaming).

2. Studio20 Unirii

Situat in inima orasului, acest studio de videochat din Bucuresti este un alt etalon din industria Adult din Romania. Aflat in cladirea City Business Center, locatia marca Studio20 are 35 de camere tematice unde modelele isi pot desfasura activitatea in conditii de lux, dar si zone de relaxare, cafenea, restaurant, sala de masaj si jacuzzi de-a lungul a peste 1.500 de metri patrati.

3. Studio20 Double D Grozavesti

Localizat pe Splaiul Independentei, intr-o zona ceva mai retrasa a Capitalei, acest studio de videochat din Bucuresti este manageriat chiar de doua dintre modelele de top de la Studio20: Raquelle Diva si Devious Angel. Gratie experientei acumulate in timp, a ambitiei si a perseverentei de care au dat dovada in intreaga lor cariera, acestea au reusit sa-si deschida propriul studio de videochat in Bucuresti. Le poti urma exemplul!

In total, franciza Studio20 cuprinde 19 locatii de lux in tara si in lume, fiind prezenta pe 3 continente (Europa, America de Sud si America de Nord) si avand o experienta de 18 ani in domeniul videochatului 100% legal. Iar pentru ca banii sunt principalul motiv pentru care tinerele peste 18 ani se apuca de aceasta meserie, afla mai departe ce beneficii financiare poti avea la orice studio de videochat din Bucuresti marca Studio20!

Comision standard de 50%

In plus, in primele 3 luni de activitate beneficiezi de un venit minim lunar garantat in valoare de 1.000 de dolari.

Comision cumulativ de pana la 65%

Datorita unei grile de bonusare extrem de avantajoase, te vei putea bucura de multiple bonusuri ca urmare a ambitiei si implicarii tale:

– bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore intr-o anumita perioada;

– bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;

– bonus 5% daca venitul tau depaseste 10.000$ in acea perioada;

– bonus 5% daca ramai in echipa respectivului studio de videochat timp de 12 luni complete.

Credite fara dobanda

La Studio20 ai posibilitatea de a accesa credite fara dobanda sau comision direct de la noi, dupa minim 6 luni in cadrul oricarui studio de videochat din Bucuresti ce face parte din franciza noastra de succes la nivel international.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply