De ce să îți aduci rochia de mireasă la curățătorie profesională?

De ce să îți aduci rochia de mireasă la curățătorie profesională?

Este bine cunoscut faptul că femeile visează la ziua nunții încă din copilărie. Rochia de mireasă pe care o vor purta, este unul dintre cele mai importante aspecte, după care urmează coafură, machiajul, accesoriile și încălțămintea.

O întrebare, care le frământă pe multe viitoare mirese, este ce să facă cu rochia de mireasă după trecerea acestui eveniment important? Unele dintre ele decid să o vândă, pentru a se bucură și altă femeie de ea, dar există și mirese care nu doresc să se despartă de minunata lor rochie, așadar decid să o păstreze amintire.

Oricare dintre variante ar alege, un lucru este cert, rochia trebuie dusă la o firmă de spălătorie rufe în București. Înainte ca rochia să fie vândută sau păstrată, aceasta trebuie spălată și călcată de către oamenii specialiști în domeniu, pentru a evita distrugerea materialului.

 Celsius Clean este o firmă specializată de curățătorie chimică de haine în București. De-a lungul timpului, a câștigat numeroși clienți datorită serviciilor impecabile pe care le oferă.

De ce să apelezi la curățătorie profesională?

Dacă stai puțin să te gândești, este aproape imposibil să speli rochia de mireasă, singură acasă. Consider că pentru câțiva bănuți, nu are rost să riști să deteriorezi materialul rochii, până la urmă, ai investit o sumă importantă de bani în ea.

Personalul calificat știu exact cum se curăță rochia, și mai ales, cum se curăță fusta ce vine sub rochia de mireasă. Totodată, ei folosesc detergenți speciali ce revitalizează țesătura și înlătură orice miros neplăcut acumulat în material.

Cu o experiență vastă în domeniu, își asumă riscul de a curăța rochii create de designer, cu broderii spectaculoase, lucrate manual. Totodată, curăța și rochii de seară elegante, confecționate din țesături delicate.

Și bărbații pot apela la serviciile oferite de curățătoria profesională, își pot aduce costumul de nuntă, sau de ce nu, cămășile pretențioase la curățat și călcat.

Firma de călcat haine și cămăși în București acorda foarte mare atenție materialelor din care este confecționată cămașa, dar și gradului de uzură al acestora.

Primul pas pe care îl fac experții este de a determina dacă țesăturile hainelor sunt suficient de rezistente pentru a utiliza metoda umedă de curățare (wet cleaning). Dacă țesătura nu poate fi curățată prin această metodă, se folosește metoda de curățare chimică, adică nu se folosește deloc apă, ci numai solvenți speciali pentru curățarea chimică.

Spălătorie de haine ieftină în București

Cu toții știm că treburile casnice necesită foarte mult timp de execuție. Celsius Clean vine în ajutorul nostru și ne oferă servicii de spălare haine, uscare și călcare, la preturi foarte mici.

De ce să-ți pierzi timpul făcând treburile casnice, în loc să petreci cât mai mult timp alături de familia ta? Lasă experții în domeniu să facă treabă pentru tine și tu bucură-te de timpul tău liber.

Asta nu este tot, Celsius Clean oferă servicii de curățătorie și spălătorie de perne în București, iar la cererea clientului, le livrează la domiciliu.

Voi apelați la serviciile oferite de firma de curățătorie profesională?

Optimizare SEO pentru site-ul CelsiusClean.ro asigurată de Outcave solutions.

2 thoughts on “De ce să îți aduci rochia de mireasă la curățătorie profesională?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *