Diverse

Cele mai bune servicii de hidroizolații din Romania

noiembrie 10, 2018

De-a lungul timpului, foarte multe persoane au avut nevoie de hidroizolație, dar nu au știut cu exactitate ce implică acest serviciu. De cele mai multe ori, nu ne interesează un lucru, până nu ajungem să ne confruntăm cu el.

A hidroizola înseamnă izolarea unei construcții pentru a stopa trecerea sau infiltrarea apei. Această operațiune trebuie efectuată doar de oameni cu experiență în domeniu, deoarece odată realizată greșit, este foarte greu greu de reparat și poate aduce costuri ridicate. Materialele folosite joacă iar un rol extrem de importat, acestea trebuie să fie de o calitate superioară pentru a rezista în timp.

Dacă o clădire sau o casă nu sunt hidroizolate corespunzător, apa infiltrată poate duce la deteriorarea zidurilor, iar în cel mai scurt timp, se instalează igrasia și mucegaiul. Totodată, infiltrațiile de apă scad rezistența unei case.

Odată igrasia și mucegaiul instalate, umiditate din aer este crescută, iar aerul devine tot mai greu de respirat. Așadar, aceste probleme nu dăunează doar locuinței tale, ci și ție și familiei tale, deoarece pot apărea probleme grave de sănătate.

Hidroizolație pentru acoperiș

Ați observat că majoritatea persoanelor evită să cumpere apartamente la ultimul etaj, din cauza acoperișului? Ei bine, această problemă are o soluție și anume, oamenii pot apela la serviciu de hidroizolație pentru acoperiș în București. 

Acoperișurile plate au devenit tot mai folosite în România, deoarece implică costuri mai mici față de construirea unui acoperiș înclinat. Fiind un acoperiș plat, există posibilitatea să fie amenajată o terasă sau montarea panourilor solare.

 Hidroizolația este o soluție tehnică necesară pentru acoperișurile plate, deoarece scurgerea apei în mod natural nu este posibilă.

În ziua de azi, ideea de a avea o terasă verde pe post de acoperiș este mult mai ușor de realizat. Serviciul de hidroizolații terase de bloc este obligatoriu pentru a nu permite infiltrarea apei în incinta clădirii. 

Pentru că în timpul sezonului ploios, crește riscul de inundații catastrofale, iar oamenii s-au săturat să le tot între apa în casă, au decis să apeleze servicii de hidroizolație pentru fundație, pivniță și beci.

Materiale pentru hidroizolații

Firma specializată Infiltratiizero lucrează cu unul dintre cele mai bune materiale de pe piață și anume, membrana EPDM Firestone. Acest material nu poate fi cumpărat din comerț, deoarece membranele și produsele Firestone se procură și se montează numai de către firmele autorizate. 

Membrana EPDM este prietenoasă cu mediul înconjurător, aceasta nu poluează nici în timpul fabricării, dar nici în timpul utilizării. În plus, și-a demonstrat fiabilitatea și flexibilitatea în cele mai diverse climate, durata ei de viață fiind de 50 de ani. Asta numai în cazul dacă a fost instalată și menținută corespunzător.

Firma autorizată Infiltratiizero oferă servicii și pentru hidroizolații hale industriale. Prețul serviciilor se calculează în funcție de material, manoperă și transport. Clientul trebuie să prezinte schița lucrării, astfel încât să primească prețul corect pentru lucrare.

Înclin să cred că este mai ieftin și confortabil să previi o problemă, decât să o tratezi. Hidroizolarea casei nu este un moft, ci o necesitate. Spune stop infiltraților de apă și alege cele mai bune servicii de hidroizolații din Romania.

Optimizare SEO pentru site-ul Infiltratiizero.ro asigurată de Outcave solutions.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply