Auto

De unde poti inchiria o masina cu sofer?

ianuarie 28, 2020
inchirieri auto

In functie de fiecare ocazie ne-am dori sa avem la dispozitie o masina pe masura. Insa acest lucru nu prea este posibil pentru multi dintre noi. Exista numeroase persoane care desi au carnet de conducere nu au inca si o masina personala. Asta din mai multe motive, principalele fiind lipsa de bani si dorinta de a cumpara o masina noua, nu una second-hand. Aceasta din urma alegere este una corecta care necesita insa un buget generos atat pentru achizitia masinii in sine cat si pentru inscrierea acesteia la institutiile la care este nevoie, realizarea de asigurare si alte aspecte importante.

Daca locuim intr-o zona rurala sau in orase mai mici, uneori nu avem alta optiune decat sa ne cumparam o masina din simpla necesitate pe care o aduce aceasta, fie ea si second-hand. Daca insa locuim in orase mari precum Bucuresti avem la dispozitie o varianta ceva mai putin costisitoare, si pe termen lung dar si pe termen scurt dar si mai sigura, din multe puncte de vedere. Este vorba despre serviciile de inchirieri auto, cunoscute si ca rent-a car, deja foarte populare si preferate de multe persoane.

In Bucuresti, fiind de altfel si capitala tarii exista numeroase astfel de firme de inchirieri auto, care le pun la dispozitie clientilor diverse modele si marci de masini. Desigur ca nu toate ofera acceasi calitate a produselor si a serviciilor, asa cum reusesc sa faca cei de la Premier Rent-a Car, o firma care ne pune la dispozitie doua locatii din care putem ridica masina dorita, in oras dar si in zona Otopeni, o zona preferate de cei care vin din afara cu avionul si au nevoie de un mijloc de transport rapid si sigur.

Intr-un timp foarte scurt, formularul de inchiriere poate fi completat iar cererea va fi procesata la fel de repede astfel incat toti clientii sa primeasca raspunsurile rapid. Putem alege astfel durata de inchiriere, locatia de unde sa luam masina, masina in sine adica marca si modelul, precum si posibilitatea de a avea sofer sau nu.

Cu totii ne-am dori o masina cu sofer, chiar si pentru cateva ore. Sa ne faca sa ne simtim mai importati si mai comozi atunci cand altcineva ne duce acolo unde avem nevoie sa ajungem. Putem alege oricand aceasta optiune la Premier Rent-a Car pentru un cost ceva mai ridicat dar care merita pe deplin. Si eu unul as alege-o daca as merge la un eveniment important din capitala si as vrea sa fac o impresie buna. Putem alege soferul pentru oricare dintre modelele de masini disponibile in flota lor, una moderna si eficienta.

Riscul de a aparea anumite defectiuni si probleme la masina personala este unul dintre motivele pentru care alegem sa nu o cumparam. De asemenea, si garantia este cu atat mai mare cu cat masina a fost implicata in mai multe incidente si acelasi lucru poate fi spus si despre inspectiile obligatorii care trebuie facute anual si pentru ca este nevoie ca masina sa arate si sa functioneze cat mai bine, fapt care ne forteaza sa cheltuim sume destul de mari pe reparatii si inbunatatiri de fiecare data.

Alegerea unei masini de inchiriat ne va scapa de orice griji legate de legalitatea actelor si buna functionare a masinii, pentru ca fiecare dintre ele este atent verificata la anumite perioade de timp astfel incat toti clientii care le inchiriaza sa se bucure de ele pe deplin. Pur si simplu intram in posesia sa si pornim la drum.

Echiparea cauciucurilor specifice unui anumit anotim este si ea foarte importanta, un aspect pentru care multi soferi primesc an de amenzi foarte mari. Insa cei de la Premier se ocupa de acest aspect din timp astfel incat, orice itinerariu am avea, sa nu intampinam probleme.

Pe site-ul lor gasim toate marcile si modelele de masini disponibile pentru inchiriere precum si tarifele pentru o zi. Avem astfel la dispozitie marci precum Dacia, Peugeot, Mercedes, BMW sau Volkswagen dar si multe altele, fiecare cu diverse modele mai low-cost sau mai luxoase, specifice nevoilor si dorintelor fiecarui client.

Calitatea bate pretul, de accea multi clienti prefera sa plateasca o suma ceva mai mare pentru a avea la dispozitie o masina ce le ofera confortul dorit, fie ca o conduc ei sau nu. Pentru partenerii pe termen lung, in general oameni cu functii importante sau anumite companii sunt preferate masinile cu sofer, fiind vorba aici in special de modele de lux din gama BMW sau Mercedes.

La Premier este vorba despre o flota moderna, reinnoita constant cu noi modele de masini astfel incat sa ne putem bucura de cele mai noi si mai bune dotari. Astfel, alegerea unei masini devine si mai simpla si mai rapida. Iar eu voi alege aceasta firma ori de cate ori voi avea nevoie de o masina in Bucuresti.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply