Diverse

De unde puteti cumpara cele mai bune pesticide pentru protectia plantelor si erbicide pentru recolte

ianuarie 28, 2020
pesticide pentru protectia plantelor

In prezent, foarte multe probleme legate de recoltele de legume si nu numai, se trateaza cu ajutorul produselor din gama pesticidelor. Cel mai des folosit este, insa, erbicidul, deoarece acesta combate problema legata de buruienile care pot ajunge sa sufoce plantele. Inainte, singura modalitate de a scapa de aceasta problema, era smulgerea din radacina a buruienilor daunatoare. Astazi, insa, metoda erbicidelor este mult mai folosita, deoarece acestea isi fac treaba foarte eficient, fara sa afecteze celelalte plante din jur. Daca veti cumpara produse de calitate si respectati intocmai instructiunile de aplicare, atunci nu veti intampina nicio problema in parcurgerea procesului de erbicidare.

De unde puteti cumpara cele mai bune erbicide pentru recolte? Eu va recomand cu incredere produsele celor de la Esenzi.ro, iar gama lor de erbicide o puteti descoperi accesand link-ul https://www.esenzi.ro/pesticide-protectia-plantelor/erbicide ca sa alegeti ceea ce vi se pare mai convenabil, in functie de nevoi sau de pret. Daca nu stiti ce sa alegeti, atunci puteti opta pentru erbicidul Frontier Forte 10 l, deoarece este un produs foarte actual, extrem de cautat si de utilizat. Este o optiune ideala daca va doriti eficienta imediata, rezultate vizibile si de durata. Iata ce specificatii are produsul (o sa va ajute sa va formati o parere mult mai buna despre acesta, iar pe viitor poate o sa doriti sa il achizitionati):

Frontier Forte este un erbicid pe baza de dimetenamid 720 g/l din grupa cloro – acetamide, optic activ, selectiv, cu un control asupra buruienilor monocotiledonate si unele dicotiledonate. Dozele recomandate pentru erbicidul Frontier Forte sunt de 0.8-1.2 l/ha, in functie de cultura si gradul de imburuienare, iar tratamentele se aplica fie inainte de semanat, cu incorporarea la 2-5 cm sau preemergent, in conditiile unei primaveri umede. Pentru solubilizarea substantei active, erbicidul Frontier Forte are nevoie de umiditate, produsul fiind persistent pana la 3 luni, fara a lasa reziduuri culturilor succesoare. Efectul maxim al erbicidului Frontier Forte poate fi atins in intervalul de 7 – 10 zile de la aplicare, produsul fiind solubilizat in stratul superficial de sol prin intermediul precipitatiilor sau al apei de irigare (10 – 15 litri / mp).

Avantaje ale folosirii erbicidului Frontier Forte

  • Eficacitate foarte buna impotriva principalelor buruieni graminee anuale si a celor mai importante buruieni dicotiledonate;
  • Selectivitate excelenta;

  • Efect imbunatatit cu solubilitate ridicata;

  • Flexibilitate a perioadei de aplicare;

  • Permite culturii sa rasara fara buruieni;

  • Inhiba cresterea si alungirea celulara si influenteaza sinteza proteica;

  • Datorita efectului rezidual, combate si valul doi de buruieni;

  • Se poate utiliza pentru toate sistemele de lucrari ale solului

Cum se aplica erbicidul Frontier Forte?

Conform instructiunilor, aplicarea acestuia se face destul de usor. Frontier Forte este un erbicid de sol cu aplicare in preemergenta buruienililor si / sau plantelor cultivate. In primaverile secetoase, pe soluri cu umiditate insuficienta, se recomanda aplicarea erbicidului Frontier Forte inaintea semanatului si incorporarea artificiala la 2-5 cm adamcime. La cartof, spre exemplu, se erbicideaza preemergent dupa prima sau a doua rebilonare. Imediat dupa aplicare, nu se mai intra cu alte utilaje pe teren, pentru a nu distruge pelicula de erbicid. Nu este recomandata aplicarea erbicidului dupa rasarirea plantelor cultivate si / sau buruienilor. Mai multe informatii legate de acest produs, gasiti pe site-ul Esenzi.ro.

De ce sa alegeti produsele Esenzi.ro?

Deoarece produsele Esenzi.ro si-au dovedit, de fiecare data, eficacitatea. Acest lucru demonstreaza faptul ca acestea sunt cu adevarat bune, din punct de vedere calitativ si merita investitia. Daca va doriti doar ce este mai bun pentru recoltele voastre, atunci produsele lor sunt solutia ideala pentru voi, pe care v-o recomand cu cea mai mare incredere. Personal, am optat pentru acestea pentru a le folosi pe recoltele bunicilor, care detin o buna bucata de pamant, pe care au ales sa isi cultive legume, precum rosii, castraveti, fasole, sfecla, ridichi, telina si multe altele. De cand le-am spus despre erbicidele celor de la Esenzi.ro, ma roaga de fiecare data sa le comand si lor.

Mai mult decat atat, foarte multi producatori de legume renumiti au ales deja produsele lor si s-au declarat la fel de multumiti de eficienta acestora, fapt care demonstreaza, inca o data, eficienta acestora. Daca vreti sa aflati mai multe despre produsele lor si sa le descoperiti toata gama pe care o au la dispozitie, atunci o vizita pe site-ul Esenzi.ro este tot ce aveti nevoie. Nu mai amanati niciun moment vizita pe site-ul lor, daca: sunteti agricultor / legumicultor si aveti recolte mari si va doriti sa le oferiti cea mai buna ingrijire, daca aveti probleme sau daca ati avut probleme legate de invazia buruienilor, pe o bucata de teren pe care urmeaza sa saditi sau sa plantati ceva. Cu siguranta o sa gasiti produse de care veti avea nevoie sau de care aveti nevoie si in prezent, dar nu ati gasit ceva care sa isi merite banii si care sa faca si o treaba buna, oferindu-va rezultate vizibile imediate, garantat.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply