Fashion

Descoperă cele mai frumoase rochii de seară – Sherri Hill

octombrie 24, 2017

Sherri Hill te face vedetă! Acum, fiecare doamnă și domnișoară din România au ocazia de a purta la cele mai importante evenimente din viața lor rochii de lux, care inspiră eleganță, frumusețe, senzualitate, șarm și rafinament.

Vedetele de la Hollywood, precum Ariana Grande, Selena Gomenz, Paris Hilton, Kendall Jenner Hilton, Bella Thorne, Madison Walls, Laura Marano, Ryan Newman și Sadie Robertson au ales să poarte rochiile de lux Sherri Hill la diferite evenimente importante.

Sherri Hill este o femeie de succes și unul dintre cei mai cunoscuți fashion designer din zilele noastre. Creațiile ei au început să fie cunoscute pe plan internațional atunci când mai multe participante la Miss Universe au câștigat purtând rochiile ei.

Creatoarea reușește să uimească publicul feminin de fiecare dată cu creațiile sale, care au un design unic și sunt confecționate din materiale prețioase, de cea mai bună calitate. Rochiile Sherri Hill sunt menite să accentueze trăsăturile sublime ale corpului, picioarele lungi sau un bust proeminent.

Din categoria rochiilor de seară fac parte o mulțime de rochii lungi sau scurte, evazate sau mulate, care emană o frumusețe covârșitoare. Aceste rochii sunt disponibile într-o gamă cromatică variată și pot fi comandate online, de pe site-ul starshiners.ro

În continuare, am să vă prezint câteva modele de rochii de seară care mi-au atras atenția și sunt disponibile în stocul magazinului online StarShiners. Rochiile Sherri Hill vândute de StarshinerS sunt originale iar autenticitatea lor pot fi verificată pe site-ul oficial sherrihill.com

Rochie Sherri Hill Sparkling Treasure Pink

Rochie Sherri Hill 21127 Aqua

Rochie Sherri Hill Stunning Black   Rochie Sherri Hill 21219 DarkBlue

 

 Rochie Sherri Hill 50245 Red

Rochie Sherri Hill 21219 White

 

Rochie Sherri Hill Charming Red

Rochie Sherri Hill 21193 Red

 Rochie Sherri Hill 50906 Black

 Rochie Sherri Hill 50993 Gold

 Rochie Sherri Hill 1570 Pink

 Rochie Sherri Hill 32128 Pink

 Rochie Sherri Hill 11323 Turquoise

 Rochie Sherri Hill 3862 Pink

 Rochie Sherri Hill Impresive Shine White

 Rochie Sherri Hill 51210 Rosa

 Rochie Sherri Hill 21002 Red

 Rochie Sherri Hill 51057 Rosa

 Rochie Sherri Hill 51244 Rosa

 Rochie Sherri Hill 2926 Yellow

După cum puteți observa eu am selectat doar câteva modele care mi-au captat atenția, dacă veți intra pe site-ul menționat mai sus veți putea descoperi întreaga colecție. Dacă ți-a plăcut vreun model de rochie menționat mai sus, te invit să dai click pe poză pentru a află cât costă și ce mărimi sunt disponibile.

Livrarea produselor este gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 300 de lei, iar dacă nu ești mulțumită de produs sau nu corespunde mărimea comandată de tine, poți face retur gratuit.

Spor la cumpărături!

starshiners.ro

You Might Also Like