Diverse Uncategorized

Distrugatorul de documente care poate toca 200 de coli printr-o simpla apasare de buton

noiembrie 22, 2019

Compania franceza Rexel, fondata in anul 1967, produce unele dintre cele mai apreciate dispozitive electrice pentru utilizatori profesionisti din intreaga lume. In acest articol, vom vorbi despre Rexel Auto+ 200X Cross Cut, “vedeta” categoriei Distrugatoare de documente din oferta brandului din Hexagon.

Acest produs, disponibil in Romania la OfficeClass, magazinul online nr. 1 de papetarie, birotica si mobilier de birou, te ajuta sa scapi de maculatura de care nu mai ai nevoie, mai ales atunci cand vorbim despre contracte, acte sau alte documente confidentiale, care trebuie distruse atunci cand isi pierd valabilitatea.

Iata, in continuare, principalele caracteristici ale acestui distrugator de documente:

Rexel Auto+ 200X Cross Cut – pret: 3.043,77 lei

Acest distrugator de documente beneficiaza de alimentare automata pentru 200 de coli (80 gsm) sau 220 de coli (70 gsm) si poate distruge pana la 7 coli de hartie prin fanta manuala. Taierea este de tip cross cut, ceea ce inseamna ca bucatelele de hartie vor ajunge sa arate precum niste confetti odata ce ies din dispozitiv. Cosul acestui distrugator are o capacitate de 32 de litri si este dotat cu un indicator atunci cand se umple.

Modelul Rexel Auto+ 200X Cross Cut este dotat cu numeroase functii inteligente, care previn atat accidentele, cat si functionarea defectuoasa. Printre acestea, se numara functia anti-blocare a hartiei, dar si modul de oprire dupa 2 minute de pauza. In plus, acest distrugator este adecvat nu doar pentru hartie, ci si pentru CD-uri, carduri de credit, capse si agrafe de birou.

Distrugatorul de documente de la producatorul francez are o garantie de 2 ani si se incadreaza la nivelul de securitate 4, intrucat distrugerea colilor de hartie se face atat in plan orizontal, cat si vertical. Modelul Rexel Auto+ 200X Cross Cut are o greutate de 18,08 kilograme si, spre deosebire de alte distrugatoare, este ultra-silentios (<60 DbA).

Nu in ultimul rand, avand in vedere faptul ca acest distrugator de documente este automat, vei petrece cu 98% mai putin timp distrugand hartia, iar astfel salvezi timp, dar si bani. In plus, nu este nevoie sa stai langa aparat si sa il alimentezi cu hartie si nici nu trebuie sa indepartezi capsele sau agrafele cu care sunt prinse colile.

OfficeClass, cea mai variata oferta de distrugatoare de documente

Pe langa modelul Rexel Auto+ 200X Cross Cut, in oferta OfficeClass gasesti numeroase alte tipuri de distrugator de documente. Acestea pot taia hartia dupa modelul strip cut (fasii), cross cut (confetti) si micro cut (particule foarte mici), iar capacitatea de taiere variaza intre 1-9 coli si 700-799 de coli.

Volumul cosului rezidual variaza intre 5-15 litri si 101-145 de litri, iar nivelul de securitate – intre 1 si 5. Cat despre producatori, majoritatea acestora sunt renumiti in intreaga lume: Dahle, Data Flash, Fellowes, HSM, Jinpex, Kobra, Viamond, Ofitech, Peach, Pelikan si, bineinteles, Rexel.

Asa cum spuneam la inceputul articolului, OfficeClass este magazinul online nr. 1 din Romania pe nisa sa, iar unul dintre motive este reprezentat de reducerile importante pe care le ofera la majoritatea produselor. Nici distrugatoarele de documente nu fac exceptie, prin urmare poti achizitiona unele dintre cele mai apreciate modele la promotie.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply