Filme si Carti

După ce te-am pierdut – Jojo Moyes

After You – Jojo Moyes

After You – Jojo Moyes

Cartea După ce te-am pierdut este continuarea bestsellerului Înainte să te cunosc, pe care trebuie neapărat să o citiți. În urmă cu ceva timp am făcut un articol despre cartea Înainte să te cunosc, pe care vă invit să-l citiți, dacă nu ați făcut-o deja. Acolo vă povestesc de ce este cartea mea preferată și de ce am rămas plăcut uimită de povestea inimaginabilă și unică a cărții.

După părerea mea, a doua parte a cărții nu se ridică la așteptările mele. Nu mă înțelegeți greșit, este o carte excelentă cu o poveste captivantă, doar că prima parte m-a făcut să trăiesc sentimente nebănuite. În prima parte, povestea a fost mult mai intensă, puteai simți pe pielea ta propriile emoții și trăiri ale personajelor. A fost o poveste de dragoste emoționantă, unde nu aveai cum să nu plângi și să nu-ți pară rău de cum s-a terminat povestea.

Ei bine, în a doua parte a cărții se petrece mai multă acțiune…Când o poveste se sfârșește, alta începe…

Acțiunea începe la 18 luni după moartea lui Will Traynor. Dacă ar fi să o comparăm pe Louisa din prima parte unde era o fată naivă, lipsită de ambiții dar plină de viață, cu Louisa din a doua parte, pot spune că este de nerecunoscut. În a doua parte a cărții Louisa este un personaj trist, fără chef de a mai trăi și de a fii fericită, care lucrează într-un bar din aeroport.

Dacă ați citit prima parte, știți foarte bine că Will i-a deschis Louisei noi orizonturi și a făcut-o să-i promită că va trăi viața din plin și va descoperi cât de frumoasă este lumea. Dar ea ratează toate aceste lucruri deoarece încă este afectată de moartea lui și nu știe cum să trăiască fără el.

Lucrul care m-a făcut puțin să fiu dezamăgită a fost cât de repede s-a îndrăgostit de alt bărbat, pe nume Sam. Este o poveste de dragoste tipică, fără prea multă bătaie de cap. Cel puțin, așa văd eu lucrurile…

Povestea devine mai interesantă când la ușa Louisei bate o adolescentă rebele, fata lui Will Traynor. Da ați citit bine, Will are o fată de care nu știa că există. Este clasica poveste, o adolescentă rebelă care își urăște familia, bea și se droghează, deoarece simte că nu este iubită și apreciată.

Și cam atât vreau să vă împărtășesc, restul vă las pe voi să descoperiți ce se întâmplă mai departe între Louisa Clark, Lily Traynor și Sam.

Chiar dacă este o carte care nu m-a impresionat în mod deosebit, o recomand cu mare drag, este o lectură lejeră și ușoară de citit.

Care este ultima carte pe care ai citit-o?

carturesti.ro

You Might Also Like