Diverse

ExclusivCosmetics te ajuta sa ingrijesti partile vizibile ale corpului

octombrie 21, 2020
ExclusivCosmetics

Ideea ca nu se mai folosesc produse cosmetice din cauza mastilor de protectie este complet eronata. Stiu doamne care se rujeaza pe sub masca din obisnuinta, iar dupa 3-4 ore de activitate schimba masca si isi dau din nou cu ruj.

ExclusivCosmetics este magazinul online care ne invata sa ne infrumusetam si sa accentuam calitatile partilor vizibile ale corpului.

Daca buzele nu se vad, parul nu poate fi ascuns si magazinul prezentat mai sus ofera cele mai bune produse ingrijire par.

Este sezonul in care avem mari indatoriri fata de par, acestea fiind:

– repararea efectelor negative pe care le-au avut razele solare asupra firelor de par. La radiatiile ultraviolete se adauga tratamentele fizice si chimice la care a fost supus, plus apa tratata din piscina sau cea sarata din mare. Este adevarat ca ne-am spalat pe cap cat am putut de repede, dar substantele nocive au actionat.

KATIVA BALSAM PENTRU HRANIRE SI REGENERARE CU KERATINA SI CERAMIDE este un produs care face minuni cu parul deteriorat. Sticluta de 250 de mililitri costa 29, 5 lei. Dupa 3-4 tratamente deja parul uscat si despicat la varfuri va straluci de sanatate si va capata un aspect catifelat.

Exista si o masca tratament cu keratina pentru volum care costa 32 de lei si ajuta femeile mai putin norocoase care nu se pot mandri cu o podoaba capilara de invidiat.

Ea se aplica pe par uscat si dupa ce este lasata sa actioneze, parul este clatit cu apa din abundenta. Tratamentele pentru par de la aceasta sursa nu contin substante nocive pentru organism, fiind realizate din extras de plante benefice parului. Crema pentru volum este obtinuta din extras de bambus pentru a oferi stralucire firului de par si extras din acacias pentru a da volum firelor subtiri de par.

– pregatirea parului pentru sezonul rece si umed toamna-iarna este o alta etapa importanta o ingrijirii personale de care femeile trebuie sa tina cont.

In magazin se gasesc si perii de par foarte bune.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply