Diverse

Caseta de tavan raceste eficient si rapid aerul sufocant din camera

octombrie 15, 2020
Caseta plata Daikin FFQ25C 9000 BTU

Vara toata lumea simte ca se topeste de caldura, de aceea trebuie sa isi cumpere acum caseta de tavan ca aerul sa fie respirabil.

Vara trecuta am recurs la un ventilator de mari dimensiuni sa raceasca intreaga sufragerie, dar adesea copiii se impiedicau de firul lui si cadeau.

Daca ai parul lung si din greseala te apropii nepermis de mult de el, este posibil sa fii nevoita sa te tunzi.

Oamenii motiveaza alegerea ventilatorului, de faptul ca il pot muta usor de acolo acolo si il indreapta catre pat, catre fotoliu, in locul in care stau persoanele care au nevoie de racoare.

Caseta de tavan este insa mult mai eficienta decat ventilatorul sau alte tipuri de aparate de aer conditionat, deoarece:

– indreapta valul de racoare in toate cele patru puncte cardinale ale incaperii, deci camera se raceste pana la temperatura dorita intr-un timp foarte scurt.

– nu ocupa spatiu in camera, ci este montat in mod elegant in tavan.

– nu este la fel de vizibil cum ar fi un ventilator de care te poti impiedica oricand.

Caseta plata Daikin FFQ25C 9000 BTU pare o decoratiune bine montata pe tavan, avand functie duala: de racire si de incalzire.

Pretul acestui produs este de aproape 2400 de lei, fiind rezonabil mai ales ca se poate utiliza in toata perioada anului.

Deosebit de util este si topul celor mai vandute produse de pe site-ul magazinului, informatie care poate orienta alegerea clientilor nehotarati.

Cel mai ieftin aer conditionat costa 1046 de lei, pret potrivit tuturor buzunarelor.

In opinia mea, aparatele cu functii duale, care sunt de folos iarna si vara sunt ideale, mai ales ca ocupa putin loc si de regula sunt situate la inaltime.

Confortul termic este asigurat in acest mod fara eforturi mari si cu cheltuieli reduse.

Aparatele foarte bune care se pot cumpara din acest magazin asigura atat aerul cald sau rece de care avem nevoie, in functie de anotimp, dar si calitatea acestuia.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply