Diverse

Exfolierea tenului. Cum poți să ai o piele sănătoasă în cel mai scurt timp

aprilie 21, 2022

Multe femei își doresc să se bucure de un ten cât mai strălucitor, astfel că încearcă diferite trucuri pentru a se asigura că nu o să aibă probleme. Machiajul se poate așeza extrem de frumos pe piele dacă exfolierea este făcută regulat și într-un mod cât se poate de corect. Totuși, există câteva reguli atunci când vine vorba despre acest pas extrem de important din rutina noastră de frumusețe. O să observi schimbări radicale, astfel că o să ai parte de un chip frumos, curat și hidratat în fiecare zi. 

Ce trebuie să știi despre exfolierea tenului

Înainte de toate, trebuie să te asiguri că alegi un scrub sau un exfoliant potrivit pentru tenul tău. Din fericire, există numeroase variante, astfel că poți să te bucuri de câteva ingrediente care o să îți ofere strălucirea de odinioară. În cazul în care tenul tău este sensibil și delicat, atunci abordează un produs pe bază de jojoba pentru a te feri de exfolierea agresivă. Acesta poate să fie aplicat chiar de două ori pe săptămână, iar tu o să vezi că toate celulele moarte o să fie îndepărtate, în timp ce pielea o să rămână catifelată. 

De asemenea, nu uita că zona din jurul ochilor trebuie să fie cât mai bine îngrijită. Un produs cât mai blând o să te ajute să scapi de riduri și cearcăne, astfel că este necesar să îți cunoști cât mai bine tenul. În același timp, hidratarea este extrem de importantă după o astfel de procedură, pielea ta având nevoie de o îngrijire atentă. Un ten deshidratat, matur, uscat și delicat o să reacționeze cât mai bine la produse pe bază iasomie, ingredient care are un efect calmant și răcoritor. 

Cum poți să ai un ten strălucitor. Exfolierea te ajută de fiecare dată 

Reprezentantele sexului frumos se confruntă cu numeroase probleme atunci când vine vorba despre îngrijirea tenului, astfel că punctele negre, petele și semnele le dau tuturor mari bătăi de cap. În același timp, porii dilatați pot să ne distrugă încrederea în sine, însă produsele disponibile pe piață ne pot ajuta pentru a scăpa de anumite imperfecțiuni. Ce părere ai despre un exfoliant pe bază de merișoare? Acesta o să prevină îmbătrânirea prematură a pielii, ținând cont că aceste fructe sunt bogate în fier, calciu, potasiu și minerale. Nu mai sta pe gânduri atunci când chipul tău are de suferit și oferă-i răsfățul de care are nevoie!

Ce beneficii are exfolierea, de fapt? Un produs de acest gen poate să îndepărteze celulele moarte, dar și praful. De asemenea, el va ține departe toxinele și va ajuta la curățarea porilor, estompând, în același timp, petele pigmentare. Dacă tenul tău este gras și nu știi cum să scapi de particulele de machiaj care par să îți încarce chipul chiar dacă te demachiezi, iar excesul de sebum este inamicul tău, atunci alege un produs pe bază de mandarină verde pentru a avea o piele strălucitoare și catifelată. Acest ingredient o să îi ofere energie tenului tău de fiecare dată. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply