10 sfaturi pentru a vă menține relația puternică și sănătoasă

Lucrați abilitățile de comunicare. Relațiile puternice sunt construite pe o comunicare eficientă. Faceți efort să vă ascultați cu adevărat unul pe celălalt și să împărtășiți atât sentimente pozitive, cât și negative pentru a menține mediul onest și deschis. Unii oameni folosesc un apel telefonic în timpul zilei pentru a rezolva afacerile de familie, așa că sunt liberi să se bucure de timp împreună când ajung acasă. Rămâneți conectat, explorând noi modalități de a vă extinde și de a vă îmbunătăți abilitățile de comunicare.

Aduceți un plus în dormitor. Este un lucru foarte bine știut că cele mai multe relații au probleme în dormitor, majoritatea cuplurilor se plafonează după o anumită perioadă, iar foarte mulți tineri apelează la un sex shop , dar și foarte multe persoane în vârstă.

Faceți întreținere regulată. Ocazional, luați pulsul relației voastre pentru a examina ce funcționează, ce nu și ce puteți face amândoi pentru a vă consolida conexiunea. V-ați dori ca petrecerea timpului împreună să fie o prioritate mai mare? Împărțiți treburile casnice? Discutați schimbările care vă vor aduce în armonie și decideți împreună asupra compromisurilor pe care sunteți dispuși să le faceți.

Ajustați-vă așteptările. Acceptă-te pe tine, soțul tău și relația ta așa cum există astăzi. Este firesc să dorești ca faza lunii de miere să dureze pentru totdeauna. Dar oamenii și relațiile se schimbă în timp, iar fiecare nouă etapă aduce dinamici și rutine diferite.

Creați ritualuri.  Rutina și ritualurile pot ajuta la menținerea unei relații împreună. Un sărut de rămas bun înainte de serviciu, micul dejun în pat cu cuvintele încrucișate în weekend, serile de întâlniri săptămânale sau o plimbare după cină sunt lucruri mărunte care, în timp, devin lipiciul unei relații sănătoase.

Planificați întâlniri și surprize unul pentru celălalt. Romantismul ar trebui să fie o parte continuă a relației tale, nu doar ocazii speciale. Planificați pe rând întâlniri sau alte surprize pentru a vă menține relația interesantă. Puteți închiria niște caiace, puteți obține bilete la concert pentru trupa preferată a partenerului dvs. sau puteți transforma zona dvs. de luat masa într-un restaurant elegant pentru vin și mâncare partenerului dvs. când ajungeți acasă de la serviciu. Fii atent în planurile tale și gândește-te la ceea ce îi place soțului tău.

Planificați blocaje rutiere. Nu vei fi întotdeauna de acord cu totul. Gândiți-vă și discutați despre situațiile despre care știți că provoacă fricțiuni și plănuiți să vă tratați unul pe altul cu respect înainte de a avea loc un dezacord. Folosește afirmațiile „eu” și păstrează-ți atenția asupra problemei în cauză. Obișnuiește-te să cauți trăsăturile pozitive ale soțului tău și să arăți apreciere.

Dați-vă spațiu unul altuia. Relația ta va fi mai puternică și mai interesantă dacă îi oferi soțului tău timp și spațiu fără tine. Amintiți-vă, o singură persoană nu vă poate satisface toate nevoile. Atât tu, cât și soțul tău trebuie să păstrezi și să cultivi prieteniile și interesele din exterior.

Fiți activi împreună.  Un cuplu care se descurcă împreună rămâne împreună. Exercițiile cu partenerul tău nu sunt doar o modalitate distractivă de a te pune în formă, ci te ajută să te simți mai bine cu tine însuți, ceea ce, la rândul său, îți întărește relația.

Aflați unde să apelați pentru ajutor. Military OneSource vă poate ajuta să vă furnizați resurse și să vă conecteze cu un consilier confidențial non-medical. În plus, consilierii militari și de viață de familie sunt disponibili pentru a oferi servicii de consiliere non-medicală. Informațiile de contact pentru alte opțiuni de consiliere, cum ar fi capelani și Programul de susținere a familiei, pot fi găsite pe  MilitaryINSTALLATIONS .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *