Diet&Health

Fațete dentare, soluția ideală pentru un zâmbet frumos

septembrie 12, 2018

Tu cât de des zâmbești? Dacă ar fi să mă întrebi pe mine ți-aș răspunde zilnic, iubesc să zâmbesc, viața este mai frumoasă când ești fericită. Nu ai nevoie de motive pentru a zâmbi, o poți face doar pentru că așa simți și îți dorești.

Dinții îngrijiți, plombați sau cu fațete dentare te pot ajuta să obții zâmbetul pe care ți l-ai dorit. Dacă până acum ai avut complexe din cauză că dinții tăi sunt strâmbi, pătați sau cariați, nu mai aștepta și fă-ți o programare la medicul stomatolog.

Fațetele dentare sunt ca niște cămăși de porțelan ce pot schimba forma,culoare, lungimea și mărimea dinților. Acestea oferă un aspect natural danturii și transformă orice zâmbet într-unul demn de invidiat.

Fațete dentare avantaje:

Unul dintre avantajele de care se bucură un pacient este că obține rezultatele dorite în cel mai scurt timp posibil. Este nevoie de doar două ședințe, în prima ședință se pregătesc dinți iar la a două ședință deja se așează fațetele.

Durata de viață a fațetelor de porțelan variază de la persoană la persoană, însă cu o îngrijire corespunzătoare vă puteți bucura de ele în jur de 10/15 ani. Fațetele nu necesită o îngrijire specială, totuși aveți grijă să nu mâncați alimente și dulciuri tari care vă pot afecta gingiile, dinți și fațetele.

Persoanelor cărora le este frică să meargă la dentist trebuie să știe că aplicarea fațetelor dentare este un procedeu deloc dureros. Fațetele dentare se pot alege în nuanța dorită de dvs.

Fațete dentare dezavantaje:

În primele zile unele persoane au simțit o ușoară sensibilitate la rece sau cald. În mod normal, sensibilitatea ar trebui să dispară în decurs de maxim două săptămâni, în caz contrar contactați stomatologul.

Înainte să vă aplicați fațete trebuie să vă gândiți bine deoarece procesul de fațetare nu este reversibil, odată aplicate acolo rămân, poate doar să le înlocuiți cu altele noi.

Fațetele dentare nu pot fi aplicate pe dinții nesănătoși sau sensibili. Prețul variază foarte mult în funcție de materialul ales de dvs.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply