Foloseste serviciile de inchirieri auto din Cluj si bucura-te de 4 concerte unice la Sala Polivalenta!

In ultima vreme, orasul Cluj-Napoca a inceput sa rivalizeze cu Bucurestiul la numeroase capitole, de la salarii si oferte de joburi, la chirii si evenimente sportive. Cu toate acestea, putem spune cu certitudine ca exista un aspect la care orasul de pe Somesul Mic este deja superior Capitalei: artistii mari care au sustinut concerte aici in anii recenti. Tom Jones, Sting, Michael Bolton, Lenny Kravitz, Thomas Anders si Dr. Alban au „bifat” deja prezenta la Cluj, iar alte patru mari voci ale scenei internationale urmeaza sa soseasca pana la finalul lui 2019.

Pe langa populatia in continua crestere, cu venituri tot mai mari, o alta explicatie pentru care din ce in ce mai multi cantareti cunoscuti aleg sa vina la Cluj este Sala Polivalenta. BTarena, asa cum este cunoscuta din motive de sponsorizare, poate gazdui pana la 10.000 de spectatori la show-uri, aproape dublu fata de arena multifunctionala din Bucuresti. De altfel, toate cele patru spectacole pe care ti le vom prezenta in continuare au loc in aceasta sala. Daca si tu iti doresti sa asisti la ele, varianta optima de transport de la Aeroportul International Avram Iancu este reprezentata de serviciile de inchirieri auto din Cluj, oferite de FocusRent.

Aceasta companie de inchirieri auto din Cluj iti ofera numeroase modele de masini din toate clasele, de la economy, la luxury, SUV si chiar microbuze cu 8+1 locuri. Ele au toate taxele si asigurarile auto incluse (RCA, full CASCO, rovinieta), vin cu un plin de combustibil si fara vreo limita impusa de kilometri.

Iata, in continuare, care sunt concertele la care poti ajunge folosind serviciile de inchirieri auto din Cluj:

1. Sarah Brightman – 22 octombrie. Evenimentul face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album, „Hymn”. Acesta este cel de-al 15-lea material discografic al cantaretei renumite in special pentru duetul cu Andrea Bocelli. „Abia astept sa impartasesc acest album cu toata lumea”, a declarat Sarah Brightman inaintea concertului de la Cluj.

2. Enrique Iglesias – 29 octombrie. Lasa masina obtinuta prin servicii de inchirieri auto din Cluj in parcarea subterana de la BTarena si asista la unul dintre show-urile anului! Autorul hiturilor „Bailamos” si „Bailando” va concerta in fata unei Sali Polivalente arhipline, avand in vedere ca toate categoriile, in afara de VIP, sunt sold out.

3. Bryan Adams – 11 noiembrie. Recitalul starului canadian face parte din turneul de promovare a noului sau album, „Shine A Light”. Pe langa piesele recente, Bryan Adams va canta cu siguranta si melodiile care l-au facut cunoscut, precum „Please Forgive Me”, „Cloud No. 9” sau „All For Love”.

4. Deep Purple – 10 decembrie. Nu in ultimul rand, poti folosi masina companiei de inchirieri auto din Cluj pentru a ajunge la concertul Deep Purple. Nostalgicii genului vor fi incantati sa reauda melodii clasice, precum „Smoke On The Water”, „Highway Star” sau „Black Night”.

Pe langa cele enumerate deja, alte avantaje ale contractarii serviciilor de inchirieri auto din Cluj de pe site-ul https://focusrent.ro includ: promptitudine in preluarea rezervarilor, livrare rapida si gratuita, dar si garantia ca vei conduce o masina mai noua de cinci ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *