Frumusețe

Gel de duș nutritiv Dove Purely Pampering – Review

februarie 5, 2018

 Gel de Duș Dove

Produsul despre care am decis să scriu astăzi nu reprezintă nici o noutate, deoarece există pe piață de foarte multă vreme și se găsește aproape în orice magazin fizic sau online. Dar, după impresiile foarte bune lăsate de gelul de duș nutritiv de la Dove, am decis că merită să îi fac un review.

O femeie este mai frumoasă și încrezătoare când își începe ziua cu un ritual de îngrijire personală. Ritualul de curățare și hidratare a pielii este un pas foarte important peste care nu ar trebui să sărim. O piele sănătoasă, hrănită, fină și catifelată se obține dacă avem parte zilnic de o îngrijire ca la carte.

După o zi lungă și grea, nimic nu este mai relaxant decât un duș bine meritat, care să mă încarce de energie pozitivă. În ultima perioadă de timp am folosit gelul de duș nutritiv de la Dove și pot spune că îl ador. Pe lângă faptul că îmi învăluie pielea într-un parfum fin și plăcut, după utilizare pielea mea este hrănită în profunzime.

Eu am fost încântată de la prima utilizare. Gel de duș nutritiv Dove Purely Pampering reușește cu brio să hidrateze și catifeleze pielea în același timp. Având o textură fluidă, ca de lapte de corp, gelul se răspândește cu ușurință.

În zilele când îmi doresc să am parte de un adevărat răsfăț apelez la acest gel de duș. După cum bine ați putut observa în poză, face o spumă bogată și cremoasă, care îmi învăluie pielea cu un parfum floral cu note de bujor.

Un alt aspect important de care sunt foarte încântată este acela că îmi servește pe post de gel de epilare atunci când decid să folosesc aparatul de ras. Fiind iarnă, nu îmi fac griji că părul de pe picioare va crește mult mai repede dacă folosesc aparatul de ras.

Din cauza consistenței lichide, gelul de duș se scurge foarte ușor. Sfatul meu este să folosiți mereu un burete de baie pentru a nu irosi produs inutil.

Din punctul meu de vedere, este un produs care își merită banii și cu siguranță am să-l recumpar. Gelul de duș are cantitatea de 500 de ml și valabilitate 12 luni de la deschiderea produsului. Prețul este unul foarte accesibil, în jur de 17 lei, depinde de ofertele din magazin.

Datorită acestui gel de curățare, dușul meu este transformat într-un adevărat ritual de răsfăț.

You Might Also Like