Diet&Health

Graviola Star – un remediu natural pentru celule sănătoase și imunitate echilibrată

septembrie 15, 2018
graviola star - ayurmed

Ayumed oferă tratamente naturiste pentru fiecare dintre noi, omul sănătos să-și poată păstra sănătatea și echilibrul, iar cel bolnav să le recapete și să ajungă pe drumul cel bun.

Nu știu câți dintre voi știți dar imunitatea organismului joacă un rol important pentru sănătatea noastră. O imunitate puternică, echilibrată ne ajută să fim sănătoși, voioși și în putere, dar o imunitate scăzută ne lasă pradă agenților patogeni (virus, microbi, paraziți, bacterii).

Factori cei mai importanți care pot duce la o imunitate scăzută sunt: o alimentație nesănătoasă și haotică, genetica, stil de viață nesănătos, stresul, somnul neregulat, alcoolul și fumatul. Totodată, bolile netratate la timp sau carențele de vitamine pot duce la scăderea imunității.

O imunitate echilibrată este cheia pentru a trata diverse bolii a organismului. Tot ce trebuie să facem este să adoptăm un stil de viață sănătos și sa folosim remedii naturiste. Sistemul imunitar puternic detectează agenții patogeni și îi distruge.

Suplimentul alimentar Graviola Star este un remediu anticancerigen ce luptă împotriva celulelor anormale din organism, dar în același timp contribuie și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Totul pleacă de la imunitate, prin întărirea acestuia se pot preveni multiplicarea celulelor canceroase. Din nefericire, tot mai multe persoane suferă de această boală necruțătoare numită cancer.

Graviola Star contribuie la:

  –  susținerea integrității celulelor și la eliminarea din organism a celulelor anormale

  –  protejarea celulelor față de stresul oxidativ, reducând procesele degenerative și îmbătrânirea celulară prematură

  –  susține procesul de detoxifiere a ficatului

  –  echilibrează tranzitul intestinal, asigurând eliminarea toxinelor din organism

  –  echilibrul și funcționarea normală a sistemului imunitar 

Graviola Star pentru celule sănătoase

Ingrediente:

  – annona muricata (Graviola) extract de fructe

  – annona muricata ( Graviola) pulbere de fructe

  – curcuma longa (Tumeric) pulbere de rizom

  – acacia arabica (Guma acacia) agent de încărcare

Graviola este un fruct recunoscut la nivel mondial datorită proprietăților sale pentru sănătate. Datorită conținutului bogat în vitamina C, graviola ajută la întărirea sistemului imunitar și luptă împotriva răcelii și gripei. De asemenea are proprietăți anticangerigene, antiparazitare, antitumorale, antibacteriene, antispasmodic, febrifuge, pesticide, antiinflamator.

 Mod de utilizare: 

Este foarte important să nu depășiți doza recomandată pentru a nu întâmpina probleme neprevăzute. Adulții pot lua 1-2 pastile de 3 ori pe zi, indicat ar fi cu o oră sau două înainte de masă. Tratamentul se urmează minim 3 luni sau maxim 6 luni. Produsul nu creează dependență.

Pastilele sunt de dimensiuni reduse pentru a putea fi înghițite cu ușurință. Au culoarea maro deschis și un miros discret de plante.

Graviola Star poate fi cumpărat exclusiv online de pe site-ul ayurmed.ro. Prețul variază în funcție de cantitatea dorită, flaconul cu 50 de pastile costă 31 de lei, iar cel cu 100 de pastile costă 61 de lei.

You Might Also Like

2 Comments

 • Avatar
  Reply Iulia Negoescu septembrie 17, 2018 at 10:11 pm

  Este pentru prima data cand aud de acest supliment, dar beneficiile lui sunt impresionante!

 • Avatar
  Reply Andreea Grecu septembrie 19, 2018 at 7:32 pm

  Un articol perfect pentru acest sezon al virozelor. Eu pentru imunitate iau echinaceea, însă voi încerca și graviola. 🙂

 • Leave a Reply