Diverse

Hankook prezintă noua anvelopă all season – Hankook Kinergy 4s2

octombrie 5, 2018

În cadrul Salonului Internațional de Anvelope de la Koln, producătorul de anvelope Hankook a prezentat noul său pneu pentru toate anotimpurile, Hankook Kinergy 4s2, acesta devenind astfel al V-lea membru în familia de anvelope pentru toate antotimpurile al producătorului coreean.

De asemenea, noul Kinergy 4s2 va fi prima anvelopă all season Hankook ce va avea un design direcțional al benzii de rulare, cu scopul de a obține performanțe foarte bune în condiții de carosabil ud, în timp ce blocurile de cauciuc, intercalate, în formă de V, asigură o stabilitate și o tracțiune foarte bună pe zăpadă. Pentru a reduce riscul acvaplanării, anvelopa dispune de două caneluri circumferențiale adâncă pentru evacuarea rapidă a apei și a zăpezii topite de pe suprafața de rulare. Structura blocurilor solide de cauciuc, împreună cu umerii proeminenți ai anvelopei contribuie la o amprentă la sol optimizată, fapt ce reduce distanțele de frânare și îmbunătățește comportamentul pe viraje, în condiții de asfalt uscat. Hankook Kinergy 4s2 este superior generației anterioare, nu doar în ceea ce privește aderența, ci și în ceea ce privește zgomotul exterior produs la rulare.

În structura anvelopei Hankook  a fost utilizat un compus ce conține un polimer cu nivel mare al denistății de silica, această combinație asigurând, pe lângă aderența superioară și un nivel îmbunătățit al rezistenței la uzură. Rigiditatea ridicată a amestecului de ingrediente naturale și sintetice din compoziția pneului conferă o rezistență foarte bună la abraziune, îmbunătățind comportamentul în condiții de temperaturi ridicate.

Hankook Kinergy 4s2 conține marcajul 3PMSF (fulgul de nea în pisc de munte), fapt ce certifică abilitățile anvelopei în condiții de iarna. Aceasta va fi disponibilă din vara lui 2018, în primă fază în 17 dimensiuni pentru jante cu diametrul între 14 și 17 inch, urmând ca pe parcursul anului gama să fie competată cu alte 43 dimensiuni, reușind să acopere intervalul până la 20 inch.

Vezi oferta completa de anvelope pe www.e-pneu.ro

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply