Iata 5 idei de cadouri corporate care vor impresiona!

Aparitia marilor companii internationale pe piata din Romania a contribuit foarte mult la dezvoltarea mediului de afaceri si la dezvoltarea in plan economic si social a multor orase mari din tara. Un detaliu al aspectului social este aparitia unui nou segment de daruri pe care listele de cumparaturi nu-l includeau pana de curand: cel al cadourilor corporate. In timp ce cadourile clasice sunt folosite pentru exprimarea aprecierii si sentimentelor catre persoanele dragi cu ocazia aniversarilor sau sarbatorilor, cadourile corporate pot urmari si obiective profesionale sau avantaje in business.

Exista multe momente la birou sau in viata profesionala cand vrei sa arati multumirea si aprecierea pentru cineva pe durata ori la finalizarea unei colaborari reusite, iar gestul pe care il consideri corespunzator este oferirea unor cadouri corporate colegilor, colaboratorilor sau partenerilor de afaceri care au contribuit decisiv la succesul obtinut.

Mediul business se bazeaza pe comunicare, tehnologie si acces la informatie pentru a functiona corect, iar dispozitivele high-tech sunt utile atat barbatilor, cat si femeilor. In acest sens, categoria de produse ce iti ofera cele mai multe optiuni potrivite pentru cadourile corporate este segmentul de gadgeturi. Iata, asadar, cateva device-uri cu care poti face o impresie de neuitat:

1. Statie meteo cu proiectie ceas. Un gadget foarte util atat acasa, cat si la birou, aceasta statie meteo se incadreaza cu succes in lista de cadouri corporate multumita multiplelor functii high-tech pe care le ofera. Pe langa afisarea digitala a datei, orei, temperaturii, umiditatii si informatiilor meteo, dispozitivul este dotat cu un proiector LED care va indica ora pe orice suprafata doresti, pentru un efect vizual aparte, iar functia de ceas cu alarma te va ajuta sa nu pierzi nicio intalnire sau sedinta.

2. Baterie externa 12000 mAh cu lanterna si LCD. Folosim permanent tehnologia portabila, insa singurul dezavantaj al acesteia este bateria cu o capacitate limitata. Astfel, lista de cadouri corporate este completata de un acumulator portabil de capacitate mare, dotat cu ecran LCD si lanterna.

3. Casti Bluetooth cu Conductie prin os. Cand vrei sa exprimi gratitudinea fata de o persoana cu care colaborezi, o simpla pereche de casti nu este de ajuns. Astfel, alege sistemul de conductie prin os pentru a te asigura ca persoana ce primeste darul va fi impresionata. Aceste casti sunt wireless, protejeaza timpanul si pot fi folosite in orice imprejurare, chiar si atunci cand alergi sau mergi cu bicicleta.

4. Ceas Smart Iradish X3. Cu un design elegant, insa pastrand toate caracteristicile si functiile tehnologiei de ultima generatie, acest accesoriu inteligent este o alegere foarte buna atunci cand cauti cadori corporate. Dotat cu o camera foto, microfon si slot pentru card microSD, acest smartwatch iti permite o multitudine de actiuni digitale.

5. Mini Proiector HD Android Wi-Fi Miracast. Portabilitatea este printre caracteristicile cele mai importante ale acestui device, iar din cauza faptului ca poate fi folosit impreuna cu smartphone-ul, laptopul sau tableta, proiectorul este ideal atat pentru prezentarile de la birou, cat si pentru vizionarea serialelor si meciurilor acasa. Calitatea si luminozitatea imaginii sunt inca doua avantaje pe care le ofera gadgetul, astfel incat completeaza cu succes lista de cadouri corporate.

Daca doresti ca relatia cu partenerii de afaceri sau colegii de birou sa se dezvolte, arata-ti aprecierea fata de ei prin cadouri corporate alese din oferta larga pe care o gasesti pe Gadgetworld.ro. Rasfoieste sectiunile site-ului pentru a gasi gadgetul perfect pentru orice situatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *