Auto

Iata cum poti alege cea mai buna oferta de inchirieri auto din Bucuresti!

iulie 11, 2018

Daca organizezi o vacanta cu familia ori prietenii sau daca vrei sa asiguri transportul pentru teambuilding-ul organizat cu echipa, serviciile de inchirieri auto din Bucuresti sunt solutia optima.

Pentru a putea alege compania cu care sa colaborezi, probabil ca primul pas pe care-l vei face in directia acestei decizii va fi sa compari preturile afisate pe site-urile diferitelor firme de profil, insa nu lua informatiile de acolo ca atare. Foarte multe companii de inchirieri auto Bucuresti aleg sa afiseze numai preturile de baza ale masinii, fara optiuni sau taxe pe care va trebui sa le platesti atunci cand va trebui sa faci rezervarea.

Informatiile de care ai nevoie pentru a putea face alegerea corecta sunt mai multe, insa timpul pe care-l vei aloca in scopul gasirii lor isi va dovedi utilitatea. Pentru a-ti usura documentarea, iata cateva recomandari ce te vor ajuta sa alegi cea mai potrivita firma de inchirieri auto din Bucuresti cu care sa colaborezi:

1. Taxele suplimentare. Dupa cum ai citit mai sus, prima impresie nu este intotdeauna cea corecta, mai ales cand vine vorba de pret. De multe ori, companiile de inchirieri auto din Bucuresti nu vor cuprinde in oferta de pe site toate taxele si optiunile pe care va trebui sa le platesti la final, asadar verifica acest lucru. Pentru a putea face calculul real, recomandarea este sa te interesezi de taxele suplimentare aplicate sau suma finala. Companiile serioase din aceasta bransa vor afisa intotdeauna preturi cu toate taxele incluse pentru a oferi clientilor profesionalism si transparenta totala.

2. Marimea vehiculului. Daca ai studiat deja site-urile firmelor de inchirieri auto din Bucuresti, probabil ca ai observat ca tendinta este de a creste pretul odata cu dimensiunile masinii. Recomandarea in acest sens este de a nu compara ofertele la clasele “economy” sau “business”, ci modelul propriu-zis pe care doresti sa il rezervi, fiindca poti gasi diferente de categorie de la companie la companie. Pentru a face acest proces chiar mai facil, unele firme vor afisa in oferta modelului respectiv si pictograme ce ofera informatii asupra sigurantei, confortului sau numarului de pasageri ce pot fi acomodati in conditii bune.

3. Ofertele in functie de perioada. Majoritatea companiilor de inchirieri auto din Bucuresti isi ofera serviciile la pret redus in functie de perioada pentru care ai nevoie de respectivul autoturism. In cazul in care cunosti durata de timp in care iti este necesara masina de inchiriat, ia in calcul pretul ce corespunde respectivei perioade. Astfel, poti observa ca vei beneficia de un pret din ce in ce mai mic cu cat numarul de zile creste, iar pragurile sunt, de obicei, la 5, 15 sau 25 de zile.

4. Tamponari si avarii. Atunci cand circuli cu un autovehicul pe drumurile publice, printre documentele necesare pe langa permisul de conducere sunt asigurarile auto. Astfel, atunci cand cauti cea mai buna oferta de inchirieri auto din Bucuresti va trebui sa iei in calcul si politele de asigurare puse la dispozitie (Casco, RCA). De asemenea, in eventualitatea unei tamponari sau defectiuni tehnice va trebui sa te asiguri ca firma te sprijina cu cele mai bune masuri de inlocuire a masinii avariate. Ideal este ca vehiculul avariat sa poata fi inlocuit gratuit in maximum 5 ore de la producerea defectiunii.

5. Limite si restrictii. Degeaba beneficiezi de cel mai mic pret daca firma de inchirieri auto din Bucuresti pe care ai ales-o iti impune o limita de kilometri parcursi. De cele mai multe ori, utilitatea unei masini inchiriate este tocmai de a te deplasa pe distante mari. Companiile profesioniste din domeniu nu numai ca iti ofera libertate totala de miscare, dar iti pot oferi si optiuni de extindere a politei Casco.

Daca vrei transparenta si profesionalism atunci cand alegi sa apelezi la serviciile de inchirieri auto in Bucuresti, Otopeni sau Cluj, acceseaza cu incredere site-ul FocusRent.ro! Din momentul rezervarii (proces ce dureaza 5 minute), te vei gasi la volanul masinii dorite (adusa la adresa specificata de tine) in maxim 3 ore, iar aceasta companie cu o experienta de peste 12 ani pe piata iti ofera full Casco, RCA si rovinieta in pretul de baza al masinii pe care o doresti.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply