Sănătate

Menține-ți inima sănătoasă cu Pressure Down

iulie 11, 2018

Dacă ar fi să analizăm puțin care este cel mai important lucru în viață, aș spune cu siguranță sănătatea. Este adevărat, sănătatea nu este totul, dar fără ea nu poți face absolut nimic. Degeaba ai bani dacă nu ești sănătos, totodată degeaba ești sănătos dacă nu știi să o prețuiești.

Trăim în secolul vitezei, totul se face pe fugă, și poate fără să conștientizăm facem anumite greșeli care ne pot pune viața în pericol. Dacă nu suntem puși în fața unei probleme de sănătate, majoritatea dintre noi nici nu prea acordăm importanță sănătății, consider că greșeală mai mare nu putem face. Știți vorba aia, azi ești mâine poate nu mai ești.

Stilul de viață și alimentația au un rol foarte important când vine vorba despre sănătatea noastră. Când ești tânăr și-n putere nu prea te interesează ce consumi, dar aceste lucruri pot avea consecințe grave mai târziu.

Pressure Down este un supliment alimentar natural pe care oricine ar trebui să-l aibă în casă și să apeleze la nevoie. De ce? Simplu, vara este perioada ideală pentru vacanțe, drumeții sau plimbări în oraș, lucru care duce la un efort foarte mare din partea noastră datorită temperaturilor foarte ridicate. Din cauza căldurii excesive tensiunea scade în această perioadă.

Totodată, persoanele care știu că suferă de hipertensiune arterială, aritmie, insomnie sau oboseală este recomandat să folosească aceste pastile pe bază de plante ayurvedice.

Pressure Down

Ingrediente withania somnifera (ginseng-indian), radacina

                         – allium sativum (usturoi), bulb

                         – tribulus terrestris (coltii-babei), fructe

                         – leptadenia reticulata (jivanti), parti aeriene

                         – acacia arabica (guma acacia, excipient)

Mi-am dorit să particip foarte mult la această campanie inițiată de Brander de a testa suplimentul alimentar Ayurmedic datorită mamei mele. De când am fost eu mică știu că mama se confrunta cu probleme ale inimii, fapt pentru care trebuie să ia tratament zilnic. Când spun tratament mă refer la câteva pastile pe zi, de alte tipuri, altfel o înțeapă foarte tare inima și nu poate să facă nimic, nici să se dea jos din pat. Mi-am dorit să folosească și mama un produs natural, care să nu conțină tot felul de ingrediente dubioase.

Momentan, și mulțumesc lui Dumnezeu nu sufăr de probleme ale inimii, doar am ceva probleme cu tensiune din cauza stresului și a efortului suprasolicitat. Eu am luat doar trei pastile pentru a vedea ce efect are, după care i le-am dat mamei mele pentru că știam că are mai multe nevoie de ele decât mine.

Ce pot spune este că pe mine m-a ajutat foarte mult, încă de la prima utilizare am observat o îmbunatățire, și anume nu mai obosesc atât de repede pe cât o fac de-obicei, mai ales dacă este cald afară. Eu fac parte din categoria persoanelor care nu pot sta foarte mult în soare fără să amețească și să se simtă foarte obosite.Pe lângă asta, m-a ajutat să elimin excesul de apă din organism.

În privința mamei mele, tot ce pot spune este că decât a început să utilizeze zilnic Pressure Down valorilor tensiunii arteriale au început să fie în limitele normale, nu o mai înțeapă inima și bătăile inimii parcă au început să se mai regleze, cum spune mama, inima nu o mai ia la fugă.

Dacă mama care are probleme cu inima de ani buni, spune că este un produs care a ajutat-o foarte mult, eu o cred pe cuvânt. Atât de încântată este de produs încât după ce termină flaconul vrea să comande din nou acest produs.

Pressure Down este disponibil în două variante, de 50 de pastile( 26 de lei), respectiv 100 de pastile (44 de lei). Normal că este mai avantajos ca și preț să comanzi flaconul cu 100 de pastile.

Recomand să intrați pe site-ul ayurmed.ro pentru că au o gamă variată de produse pe bază de plante naturale, menite să ne facă viața mult mai ușoară. În plus, pe site veți găsi produse și pentru copii, pentru ca da, din păcate și ei suferă de diferite probleme de sănătate.

De-obicei, corpul nostru ne transmite semnale de alarmă când ceva nu funcționează corect. Încă de la primele simptome ar trebui să ne adresăm unui medic specialist, indiferent de problema de sănătate pe care o avem.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply