Diverse

Studio20, cel mai premiat studio de videochat din lume

iulie 11, 2018
studio20 aw awards

Best Model, Best Emerging Model, Best Smile, Best Non-Adult Model, Best Fetish Model, Best Entertainer – acestea sunt doar cateva dintre premiile pe care le-au castigat modelele de la Studio20 de-a lungul timpului. La ele se adauga numeroase alte titluri atribuite direct acestui studio de videochat, cum ar fi: Live Cam Studio of the Year, Best Emerging Studio, Best Cam Studio, Best Global Live Cam Studio etc.

Aceste trofee au fost castigate in cadrul celor mai mari festivaluri de videochat din lume, precum Premiile GFY, YNOT, LalExpo sau AW Awards, de unde Studio20 a plecat acasa recent cu inca 4 trofee, fapt ce demonstreaza ca suntem in continuare cel mai premiat studio de videochat la nivel international.

Astfel, la gala de premiere AW Awards 2018 ce a avut loc luna trecuta chiar la noi in tara, in statiunea Mamaia, Studio20, cel mai mare studio de videochat din Romania si din lume, a castigat pentru a patra oara titlul de Studio of the Year (Studioul de videochat al anului). De asemenea, 3 dintre modelele noastre de succes au fost premiate cu titluri extrem de importante pentru cariera lor. Este vorba despre:

– Madelene Ray, unul dintre cele mai noi si tinere modele Studio20, care a primit distinctia de Best Newcomer;

– Megan Kroft, un alt model al acestui studio de videochat de top, care a castigat titlul de WebStar of the Year;

– Glammy Anya, care a luat premiul II la categoria Best Fetish Model.

Asadar, la Studio20 „Excelam impreuna” in adevaratul sens al cuvantului! Avand alaturi o echipa ode profesionisti si sub indrumarea trainerilor Studio 20, modelele Madelene Ray, Megan Kroft si Glammy Anya au reusit sa obtina asemenea distinctii. Bineinteles, este in egala masura si meritul lor, deoarece pentru a face o cariera cu adevarat de succes in aceasta industrie e nevoie de multa munca, ambitie, perseverenta si seriozitate. Astfel, ele au reusit sa inregistreze incasari semnificative si o prezenta remarcabila in mediul online, care le-a adus simpatia a mii de fani din lumea intreaga si votul publicului, cat si al expertilor in domeniu.

In semn de multumire, Andra Chirnogeanu, PR Executive Studio20, a transmis in cadrul evenimentului urmatorul mesaj: ,,Datorita voua suntem cel mai bun studio de videochat si va suntem recunoscatori pentru increderea voastra, pentru voturile pe care ni le-ati acordat si, desigur, pentru modelele care fac parte din familia Studio20. Am dori sa multumim platformei Jasmin pentru sustinerea sa, precum si celor 17 studiouri din Romania, Ungaria, Columbia si SUA.”

Asadar, daca esti tanara, arati bine si iti doresti sa stralucesti si tu la galele de premiere la care Studio20 participa an de an, vino sa lucrezi la acest studio de videochat, si in doar cativa ani poti deveni un adevarat VIP in industria pentru adulti. Iar acest lucru nu va consta doar in titlurile castigate, ci si in veniturile obtinute. La Studio20 poti castiga chiar si 10.000 de dolari pe luna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply