Igiena orala

Iata de ce sa alegi sistemul Fast & Fixed intr-o clinica stomatologica ultramoderna!

februarie 23, 2021
Fast & Fixed

Sanatatea orala trebuie sa reprezinte o prioritate atunci cand vrei sa eviti problemele de sanatate si sa te bucuri de confortul asigurat de o dantura puternica si functionala, fie ca acest confort vine din savurarea alimentelor preferate sau din puterea unui zambet atragator.

Din pacate, foarte multe persoane din tara noastra se confrunta cu probleme grave ale danturii, iar pierderea mai multor dinti presupune solutii medicale avansate. Cu toate acestea, tehnologia de astazi ofera specialistilor in stomatologie posibilitatea de a reconstrui dantura partial sau integral. Astfel, sistemul cu implanturi dentare Fast & Fixed dezvoltat de Bredent iti da oportunitatea de a te bucura de dinti ficsi in numai 24 de ore de la interventie, iar tratamentul nu implica durere.

Ce este sistemul Fast & Fixed?

Aceasta procedura medicala implica inserarea mai multor implanturi dentare speciale in structura osoasa, tehnica fiind posibila atat la nivelul osului maxilar, cat si la nivelul osului mandibular. Asadar, ambele arcade dentare pot fi restaurate de la zero, iar rezultatul final va fi impecabil atat din punct de vedere functional, cat si estetic.

Cand poti beneficia de un astfel de tratament?

– Atunci cand proteza dentara nu-ti ofera beneficiile de care ai nevoie;

– Atunci cand ai pierdut toti dintii de pe una dintre arcade si doresti o lucrare fixa perfect functionala;

– Atunci cand sunt necesare interventii medicale complete pe care doresti sa le depasesti cat mai repede cu ajutorul unui sistem dentar complet si de calitate superioara.

Care sunt beneficiile sistemului Fast & Fixed?

– Implanturile dentare din alcatuirea acestui sistem au o rata de osteointegrare deosebit de ridicata, asadar vei uita pentru totdeauna de protezele mobile;

– Acest sistem avansat poate fi alegerea potrivita chiar si in cazurile extrem de complexe, atunci cand osul este atrofiat (prin intermediul unei interventii suplimentare de aditie osoasa);

– Este unul dintre cele mai economice sisteme dentare. Vei reusi sa economisesti timp, energie si bani. Astfel, procedura se desfasoara rapid, iar planul de tratament si costurile sunt stabilite inaintea inceperii tratamentului. Fiind un sistem dentar complet, costurile sunt mult mai scazute decat orice alta varianta bazata pe implanturi dentare montate separat;

– Riscul de complicatii post-operatorii este foarte scazut, iar recuperarea este rapida, intrucat materialele folosite sunt de cea mai buna calitate;

– Te vei bucura de un nivel ridicat de confort din toate punctele de vedere: fizic, functional, estetic si psihologic.

De ce sa alegi clinica stomatologica Dental Premier?

Atunci cand vrei sa te bucuri de beneficiile unui sistem Fast & Fixed, clinica Dental Premier din Bucuresti iti pune la dispozitie unii dintre cei mai buni specialisti din domeniu. In plus, aparatura din cabinetele de stomatologie este de ultima generatie, astfel incat orice lucrare dentara se va realiza fara durere si va oferi rezultate remarcabile.

Un alt beneficiu major oferit de aceasta clinica este sustinerea tratamentelor complexe prin oferirea posibilitatii achitarii in rate. “Pentru ca intelegem nevoia unei danturi sanatoase si credem ca serviciile dentare moderne ar trebui sa fie accesibile oricui, tratamentele stomatologice din cadrul clinicii Dental Premier se pot plati acum in rate fixe prin Banca Transilvania si OTP Bank!”

Intra acum pe www.dentalpremier.ro si descopera toate detaliile despre sistemul Fast & Fixed si beneficiile asigurate de tratamentele stomatologice ultramoderne!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply