Diet&Health

Iata de ce sa apelezi la unul din implanturile dentare Sky Fast&Fixed sau One Day!

martie 30, 2018
implanturi dentare

Tratamentele Sky Fast&Fixed de la Bredent si One Day sunt vedetele implanturilor dentare disponibile la Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti. De ce? Pentru ca alegand unul din aceste doua implanturi dentare de inalta calitate, vei obtine intr-adevar un zambet de vedeta! Pe langa redobandirea zambetului perfect, poate chiar mai estetic decat inaintea pierderii dintilor naturali, functionalitatea pe care ti-o garanteaza sistemul Sky Fast&Fixed sau One Day este un alt avantaj major.

Dar beneficiile nu se opresc aici! Iata, asadar, de ce sa apelezi la unul din cele mai moderne, practice si eficiente implanturi dentare existente la ora actuala:

1. Rapiditatea procedurii! Inlocuirea unui dinte lipsa intr-o singura zi sau refacerea completa a danturii in doar 24 de ore

Indiferent de nevoia pe care o ai si problema cu care te confrunti, fie ca e vorba de pierderea unui numar mic de dinti sau lipsa unei intregi arcade, poti beneficia de oricare din cele doua implanturi dentare in timp record. Mai exact, intr-o singura sedinta! Atat dureaza fiecare procedura in parte. In felul acesta vei economisi resurse pretioase, precum timp, energie si bani. Mai mult, in cazurile extreme, cum ar fi lipsa ambelor arcade, poti recurge la o interventie de dublu implant Sky Fast&Fixed cu aceeasi rapiditate si eficienta. Iar daca suferi de afectarea structurii maxilare sau mandibulare, nu-ti face griji! Cu ajutorul unei proceduri suplimentare de aditie osoasa vei putea beneficia de tratamentul dorit.

2. Tratamente complexe cu implanturi dentare de inalta rezistenta si durabilitate, gata intr-o singura sedinta

Extractia si implantarea se desfasoara doar printr-o interventie, fara durere si cu facilitarea recuperarii post-operatorii. Astfel, poti sa-ti reiei activitatile obisnuite chiar din a doua zi dupa operatie.

3. Consultanta amanuntita si planificare cat mai exacta a costurilor implanturilor dentare

In cazul in care vei apela la o clinica stomatologica de top, precum Clinicile Dr. Leahu, vei beneficia de consultanta celor mai buni specialisti pentru un diagnostic exact inca de la bun inceput. In felul acesta vei obtine o planificare cat mai exacta a costurilor aferente, fara surprize neplacute pe parcurs. Aceste clinici ofera printre cele mai moderne si profesioniste servicii de implantologie din tara, la standarde internationale, dar preturi mult mai accesibile decat in afara.

4. Garantie de lunga durata a rezultatelor

Datorita unei rate de succes de 100% a osteintegrarii implanturilor dentare Sky Fast&Fixed sau One Day efectuate la Clinicile Dr. Leahu, te vei bucura de o garantie pe termen lung a rezultatelor estetice si functionale, care pot dura chiar si pentru tot restul vietii! Acest lucru este posibil atat gratie experientei specialistilor prezenti aici, cat si tehnologiei de ultima generatie utilizate. Prin urmare, vei avea siguranta lucrarii si te vei bucura de confort maxim. Iar daca e cazul, vei scapa de protezele dentare mobile si incomode, obtinand dinti ficsi si rezistenti.

5. Evitarea complicatiilor post-operatorii

Ambele tipuri de implanturi dentare sunt realizate din materiale bicompatibile, precum titan. Coroana finala este realizata, de asemenea, din ceramica 100% compatibila cu organismul uman. Asadar, nu exista riscul complicatiilor postoperatorii, cum ar fi reactii alergice.

You Might Also Like