Frumusețe

Învață să aplici corect rujul rezistent la transfer

aprilie 3, 2018

Rujul rezistent la transfer este un produs must have pe care orice femeie ar trebui să-l adauge în colecția ei de produse de make up. Aplicat corect, buzele tale vor fi îndrăznețe și atractive.

Mai mult decât atât, vei putea manca sau bea liniștită deoarece rujul va rămâne la locul lui și nu se va șterge deloc. Bineînțeles, pentru a te bucura de toate beneficiile sale există câțiva pași esențiali de urmat.

Am întâlnit femei care se plâng că după folosirea rujurilor rezistente la transfer, buzele lor sunt crăpate și uscate. Tot ce este posibil, mai ales dacă nu l-au aplicat corect.

Eu personal prefer rujul rezistent la transfer care vine împreună cu un balsam de buze. Rolul acestui balsam de buze este de a hidrata buzele, oferă un finisaj uniform și strălucitor și prelungește rezistența rujului. Eu îl aplic ori de câte ori simt nevoia, iar rujul rămâne la locul lui până decid eu să-l demachiez.

Un ruj pe care îl folosesc cu mare drag este rujul de la Max Factor în nuanța 220 Ever Enchanting. Culoarea fiind una naturală îl pot folosi în orice moment al zilei.

Max Factor Lipfinity

Iată cum să aplici rujul corect rujul rezistent la transfer.

  • Exfoliază buzele

Pentru că nimic nu arată mai urât decât un ruj aplicat pe buze uscate și crăpate este foarte important să-ți exfoliezi buzele ori de câte ori simți nevoia. Poți folosi un scrub special din comerț sau poți apela cu încredere la un scrub homemade pe bază de zahăr și ulei de măsline. Conținutul obținut îl aplici pe buze și masezi timp de câteva minute, după care clătești cu apă călduță.

  • Folosește un balsam de buze hidratant

Nu sări niciodată peste demachiere din motive de comoditate pentru că buzele tale vor avea de suferit. Un pas foarte important pe care îl fac eu în rutina de îngrijirea buzelor este să aplic seara înainte de culcare un balsam de buze hrănitor. Am observat că multe fete aplică balsamul de buze înainte să aplice rujul, ei bine mie îmi place să-l aplic seara și îl las să acționeze până a doua zi de dimineață.

  • Conturează buzele

Creionul de buze este foarte important deoarece el previne întinderea rujului. Deși în cazul rujurilor rezistente la transfer nu cred că este cazul pentru că cum îl aplici așa va rămâne întreaga zi, însă cu ajutorul creionului de buze vei respecta cu exactitate linia conturului și nu te vei trezi la final cu bot de rățușcă.

Contrastul între nuanța rujului și cea a creionului nu trebuie să fie extrem de vizibilă, motiv pentru care nuanța creionul trebuie să fie cât mai apropiată de cea a rujului.

  • Folosește un primer

Primerul pentru buze constituie o bază excelentă pentru ruj deoarece culoarea va fi mult mai intensă iar rujul va fi aplicat într-un strat uniform. Totodată, acesta oferă buzelor hidratarea de care are nevoie pentru a fi netede și catifelate.

Nu uita să-ți hidratezi buzele atât din exterior cât și din interior, așadar bea minim doi litri de apă în fiecare în fiecare zi.

melkior.ro

You Might Also Like