Pentru Casă

Idei de amenajare a plantelor de interior

martie 22, 2022
Organizarea plantelor în locuință

Organizarea plantelor în locuință

Dacă tânjești după un decor demn de Instagram, dar simți că nu este la îndemâna ta, amintește-ți că, cu câteva trucuri, oricine poate crea un spațiu care arată și se simte ca un interior dintr-o revistă de design.

Când organizezi plantele de interior, încearcă să le grupezi pe baza unor aspecte comune, cum ar fi dacă au frunze dense sau întinse sau nuanța lor principală. Atâta timp cât toate plantele dintr-un grup împărtășesc cel puțin o trăsătură, ele vor arăta naturale una lângă alta.

Citește mai departe câteva idei de amenajari interioare cu bani puțini care îți vor permite să-ți expui plantele tale preferate de apartament.

Produsele menționate în articol dar și multe altele le găsești online dacă accesezi motorul de căutare Favi. Prin utilizarea filtrelor poți găsi standuri și suporturi pentru flori, la cel mai mic preț.

Etajeră de flori 

Ești copleșit și nu știi cum să aranjezi plantele de interior pentru un aspect curat și ordonat? Folosește etajere de flori.

Etajerele pentru flori vin într-o mulțime de stiluri și culori. Ține cont de înălțimea etajerei atunci când alegi plantele și nu uita să pui întotdeauna o farfurie sub fiecare ghivechi pentru a proteja suprafețele.

Nu uita să iei în considerare întotdeauna câtă lumină vor primi plantele și să alegi în consecință.

Etajeră de flori 

Raft pentru flori

Un raft plin cu plante este perfect pentru camerele de zi mici și birourile de acasă unde depozitarea este cheia. Plantele verzi va deschide camera și va aduce tone de textură vizuală fără a face ca spațiul să pară înghesuit.

Dacă îți place ideea de plante de interior, dar nu te pricepi să le îngrijești și să le păstrezi în viață, ia în considerare florile artificiale. Sau dacă ești alergic la plante sau ai animale de companie sau copii cu o mare energie, florile artificiale pot fi o opțiune simplă bună.

Etajera pentru plante

Masă din lemn 

Orice plantă de interior așezată pe o masă din lemn va crea cu siguranță o atmosferă primitoare. Pe lângă faptul că servesc drept decor vibrant, plantele vor ajuta și la dezodorizarea spațiului cu parfumul lor natural.

Odată ce ai ales planta, adaugă alte accesorii, cum ar fi cărți, castroane și artă de dimensiuni mici, pentru a aduce cu adevărat spațiul la viață.

Masă din lemn pentru flori

Ghiveci suspendat

Transformă plantele de casă într-un punct forte în casa ta atârnând ghiveci cu flori deasupra ferestrelor. Este o modalitate inteligentă de a adăuga culoare instantanee locuinței fără ca ghivecile cu flori să ocupe spațiu pe noptieră sau blatul dulapului.

Optează pentru o plantă verde, care să-ți ofere un aspect proaspăt, natural și radiant.

Ghiveci flori suspendat

Când decorezi cu plante de apartament, există câteva lucruri pe care trebuie să le ai în vedere. Pe lângă modul în care arată în cameră, trebuie să iei în considerare îngrijirea plantelor și condițiile de viață. De exemplu, unele plante vor tolera lumina slabă și se vor dezvolta în zone dificile, cum ar fi baia, în timp ce altele au nevoie de un loc lângă fereastră pentru a crește.

Odată ce știi cum să aranjezi plantele de interior, vei vedea cum acestea pot aduce viață și bucurie în fiecare cameră din casa ta.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Cristi martie 22, 2022 at 6:29 pm

  Urmeaza sa renovez si chiar ma interesa subiectul, mersi de recomandari.

 • Reply Deyutza martie 22, 2022 at 8:57 pm

  Am cateva plante prin casa, sotul meu iubeste orhideiile si am pe fiecare pervaz. Prin casa nu am mai pus

 • Reply Bratu Gabriela martie 23, 2022 at 4:29 am

  Daca iti plac florile, e imposibil sa nu le gasesti un loc bun

 • Reply Mihaela martie 23, 2022 at 6:12 am

  Mama mea iubeste florile si eu am trait printre ele toata viata. E adevarat insa ca trebuie sa alegi florile potrivite pentru locul potrivit daca vrei sa arate bine si sa infloreasca.

 • Reply Ivan Adriana martie 23, 2022 at 3:18 pm

  Foarte fain arată o casă decorată cu plante verzi.

 • Reply Lucia Mihaela Curea martie 23, 2022 at 7:53 pm

  Acea etajera este tare simpatica, imi place mult.

 • Reply Albu Steluta Georgiana martie 24, 2022 at 9:51 am

  Si eu am o multime de plante in casa…mi-ar prinde bine o astfel de etajera!

 • Reply Marin Mirela martie 24, 2022 at 11:35 am

  Ce drăguțe și interesante sunt! Mi-ar plăcea să le am și eu pentru zecile de plante pe care le am. Mulțumesc de info, voi da io fugă pe site.

 • Reply Ioana Pavel martie 24, 2022 at 4:46 pm

  Ghivecele suspendate îmi plac tare mult! Cred că îmi voi pune și eu câteva.

 • Reply Rokolla martie 24, 2022 at 10:21 pm

  Nu am foarte multe plante de interior si mi-as dori sa imi iau si eu cateva ghivece ceva mai mari. Sa vad cum ma organizez

 • Leave a Reply