Diverse

Incinerarea, unul dintre serviciile funerare din sectorul 4 oferite de o firma cu renume!

noiembrie 2, 2021
servicii funerare sector 4

Incinerarea exista de mii de ani si serveste ca ritual funerar si o alternativa la inhumare. In tari precum India sau Nepal, este o traditie straveche si inca se mai practica pe rug, in aer liber.

Incepand cu secolul al XIX-lea, tot mai multe tari au inceput sa apeleze la cremare, adica incinerarea realizata intr-un crematoriu. Cenusa ramasa nu prezinta riscuri pentru sanatate si este depozitata intr-o urna, urmand ca familia persoanei decedate sa decida daca o va aseza intr-o cripta, o va pastra sau o va imprastia intr-un anumit loc.

In Romania exista un singur crematoriu uman unde se practica incinerarea si, pentru a accesa acest tip de serviciu, familia apartinatoare poate apela la o firma de servicii funerare din sectorul 4, asa cum este Casa Funerara Bucur.

Acte necesare pentru incinerarea unei persoane decedate

In prezent, familiile indurerate pot alege sa inlocuiasca inhumarea defunctului cu incinerarea acestuia. Pentru aceasta procedura, vor fi necesare urmatoarele documente:

  • Actul de identitate al persoanei care solicita incinerarea – original si copie;

  • Certificatul de deces;

  • Adeverinta de incinerare;

  • Certificat de imbalsamare si de depunere la capela;

  • Avizul sanitar de transport mortuar;

  • Autorizatia de preluare a urnei cu ramasitele ramase.

In aceste momente dureroase, birocratia si alergatura necesare pentru perfectarea actelor pot fi coplesitoare. Pentru a usura procesul, puteti apela la o firma de servicii funerare sector 4 care se va ocupa de toate demersurile si de obtinerea adeverintelor, a avizelor si a autorizatiilor necesare.


Cum va poate ajuta o firma de pompe funebre?

In momentul unui eveniment nefericit precum decesul unei persoane dragi, indiferent daca veti opta pentru inhumare sau incinerare, organizarea inmormantarii este o urgenta. Pentru a face fata mai usor implicatiilor emotionale si demersurilor necesare in cazul unui deces, puteti apela la o firma de servicii funerare din sectorul 4 care se va ocupa de tot.

Astfel, veti gasi suport emotional pentru a face fata mai usor evenimentului si a putea sa va luati ramas-bun asa cum se cuvine de la persoana draga trecuta in nefiinta.

Firma de pompe funebre va poate asigura servicii specializate complete si va face tot ce este posibil pentru a nu va implica in birocratia si detaliile organizatorice.

Etape necesare pentru incinerarea defunctului

In cazul in care ati optat pentru incinerarea defunctului, firma de servicii funerare din sectorul 4 se va ocupa cu profesionalism, respect si compasiune de toate etapele necesare:

  • Constatarea decesului, imbalsamarea, toaletarea si asezarea in sicriu a trupului neinsufletit;

  • Obtinerea tuturor documentelor de care este nevoie pentru cremare;

  • Manipularea si transportul sicriului la capela si apoi la crematoriu;

  • Organizarea ceremoniei religioase si a slujbelor de pomenire.

Pe langa servicii complete, firma de pompe funebre poate asigura si furniza toate produsele funerare necesare incinerarii si slujbelor religioase de pomenire.

Decesul unei persoane dragi este un eveniment neprevazut si dureros, iar implicatiile birocratice si organizatorice sunt coplesitoare. Apeland, insa, la o firma de servicii funerare sector 4, veti gasi o mica alinare, veti fi degrevati de demersurile care sunt acum urgente si presante si veti avea ragazul necesar pentru a va lua ramas-bun de la persoana decedata si a o conduce pe ultimul drum asa cum se cuvine.

Articol realizat de www.iagency.ro

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply