Beauty

Îngrijirea părului blond vopsit cu produse Fanola

vopsea de par blond

Cum îngrijim un păr vopsit

Când eram mică mereu mă întrebam, oare de ce își vopsesc femeile părul? Acum că am crescut și mi-am vopsit și eu părul am înțeles că nu este neapărat nevoie de un motiv anume pentru a folosi vopsea de păr Fanola, unele femei pur și simplu își doresc o schimbare de look, altor femei le place să experimenteze, să vadă cum le stă mai bine sau femeile mature doresc să ascundă firele albe de păr apărute.

Un păr vopsit, indiferent de nuanța folosită are nevoie de o îngrijire specială deoarece pe parcursul spălărilor își pierde din intesitatea culorii, iar de cele mai multe ori părul devine uscat și fragil.

De-a lungul anilor foarte multe femei au decis să se vopsească blond dar în cel mai scurt timp posibil au revenit la culoarea lor de păr naturală deoarece au realizat că blondul necesită o îngrijire corectă și constantă.

De cele mai multe ori vopsirea părului blond presupune și decolorarea sa. Pentru a nu compromite iremediabil sănătatea firelor de păr este recomandat ca decolorarea să se facă în mai multe etape, și de preferat la salon de către un profesionist, mai ales dacă nu te pricepi.

Dacă vrei să ai părul blond platinat trebuie sa ai multă răbdare. Nu poți să ai părul blond peste noapte, mai ales dacă tu ești brunetă. Imediat după ce ai folosit vopsea de păr permanentă este nevoie să acorzi o atenție specială procesului de îngrijire a părului.

Imediat după vopsirea părului trebuie să începi să folosești șampon de păr Fanola No Yellow. Acest șampon a fost creat special pentru părul cărunt, blond, super-deschis sau decolorat deoarece ajută la păstrarea culorii dorite și reduce nuanțele nedorite de galben din părul vopsit blond sau șuvițat.

Cu siguranță ai văzut și tu pe stradă fete cu păr blond ca de pui, acest lucru se datorează faptului că nu și-au decolorat părul corect și mai ales, nu au folosit un șampon pentru părul vopsit iar culoarea s-a dus la spălare.

Balsamul, uleiul și masca de păr pentru păr blond nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire deoarece părul blond tinde să se usuce mult mai repede, motiv pentru care are nevoie de o hidratare profundă.

Dacă tot este vară, evită folosirea uscătorului de păr sau dacă ești nevoită să folosești placa de păr sau ondulatorul nu uita să aplici și produse pentru protecție termică. De asemenea, folosește un produs cu protecție UV deoarece și părul are nevoie de protecție împotriva razelor solare nu doar pielea.

Evită să-ți speli zilnic părul deoarece nu vei face decât să-l agresezi iar acest lucru duce la uscarea lui. Dacă ai un păr care se îngrașă repede apelează la un șampon uscat.  Nu uita să-ți tunzi și vârfurile de păr regulat.

Dacă folosești produsele pentru păr potrivite este foarte ușor să ai un păr blond. Pe site-ul hnicosmetice.ro găsești produse de par Fanola la prețuri foarte bune.

Tu folosești produse de păr Fanola?

You Might Also Like

3 Comments

 • Avatar
  Reply
  Lucia Mihaela Curea
  July 10, 2019 at 8:27 pm

  Parul blond stiu ca are nevoie de ingrijire speciala. Eu sunt bruneta, dar acord mare atentie produselor de ingrijire.

 • Avatar
  Reply
  Rokolla
  July 10, 2019 at 11:13 pm

  Nu am incercat produsele lor pentru par blond. Mi-am gasit un echilibru in ingrijirea parului desi nu m-ar deranja cateva produse eficiente noi

 • Avatar
  Reply
  Deyutza
  July 12, 2019 at 9:32 pm

  Nu am fost niciodata blonda si nici nu cred ca mi-ar sta bine , in plus am 2 anni de cand nu m-am mai vopsit deloc , pana la firele albe imi plas parul sa respire :))

Leave a Reply