De unde cumpărăm flori online în București?

De unde cumpărăm flori online în București?

Florărie online cu livrare rapidă

Este bine cunoscut faptul că florile cuceresc inima oricărei femei. Fie că sunt aranjamente florale, flori în cutie, trandafiri criogenați sau buchete de flori, acestea vor aduce un zâmbet pe buze oricărei doamne sau domnișoare.

Chiar dacă anii au trecut și acum există tot felul de cadouri extravagante, oamenii continuă să își ofere reciproc flori pentru a sărbători un eveniment special. Florile vor rămâne cadoul ideal indiferent de ocazie.

Dacă în trecut magazinele fizice în care se vindeau flori erau cele mai căutate, acum lucrurile s-au schimbat. Florăriile online au început să câștige tot mai mult teren în România, ceea ce este un lucru foarte bun. Spun asta deoarece nu toată lumea are timp să meargă la magazin să cumpere flori. Dacă nici nu te pricepi, este cu atât mai rău, vei fi răvășit de multitudinea de sortimente de flori disponibile, iar tu nu vei ști pe care să le alegi.

Este adevărat, până la urmă nu prea contează ce flori oferi, gestul contează. Însă, dacă vrei să ajungi direct la inima femeii trebuie să cumperi un buchet de flori elegant și plin de rafinament.

Personal, eu nu concep ca un eveniment important să aibă loc iar aceste daruri magnifice ale naturii să nu fie prezente. Eu sunt o mare iubitoare de flori, îmi place să primesc flori dar să și ofer. Pentru că da, și femeile oferă flori persoanelor dragi din viața lor.

Zilele trecute o fostă colegă de liceu a avut cununia civilă în București, la care eu din păcate nu am putut să particip. După ce m-am resemnat și mi-a trecut puțin din supărare am intrat pe internet să caut o florărie online cu livrare gratuită în București.

Printre primele căutări mi-a apărut florăria Bloomeria care oferă livrare Super rapidă în doar 3 ore oriunde în București sau Ilfov, exact ce căutăm eu.

Ce m-a atras a fost faptul că pe site am găsit foarte multe flori, astfel încât clienții să aibă de unde să aleagă. În plus, dacă aveai prea multe idei și nu știai sigur ce vrei să cumperi, un membru al echipei Bloomeria îți venea în ajutor și te îndruma astfel încât tu să alegi cel mai potrivit buchet de flori.

La mine nu a fost cazul deoarece am știut exact ce vreau să comand. Știam că colegei mele îi plac foarte mult trandafiri așa că mi-am îndreptat atenția către o cutie cu trandafiri, craspedia, zambile și mimosa. Am ales să conțină și alte flori deoarece oferă o eleganță aparte.

comanda flori online

Spune-ți voi că nu arată superb această cutie cu flori? Și dacă vă vine să credeți a costat doar 139 de lei. Super avantajos! În plus am primit și o felicitare gratuită, în care am putut să îi transmit o urare colegei mele.

Eu am optat să plătesc cu cardul, dar se poată plăti și ramburs. Dar dacă vrei să surprinzi plăcut pe cineva nu prea ai cum să plătești ramburs la primirea florilor, asta nu mai este surpriză. Așa vine curierul propriu direct la adresa indicată și oferă florile persoanei respective.

Eu am fost super mulțumită de serviciile oferite de florăria online Bloomeria așa că am recomandat-o mai departe. Mai exact fostei mele colege deoarece urmează să facă cununia religioasă, iar ei oferă și servicii de aranjamente florale pentru nuntă și botez. La cererea clientului oferă și mărturii personalizate pentru nuntă și botez.

Dacă ești în căutarea celor mai frumoase buchete de flori, alege și tu calitatea premium la cele mai mici prețuri de pe piață. Accesează site-ul bloomeria.ro și descoperă o gamă variată de flori și aranjamente florale, realizate din flori proaspete, importate din Olanda.

De asemenea, dacă locuiești în București și ești în căutarea unei echipe calificate care să se ocupe de organizarea unui eveniment sună acum la numărul de telefon 0769655182. Un membru al echipei te va îndruma astfel încât tu să alegi cele mai frumoase aranjamente florale, bineînțeles ținând cont de cerințele și preferințele tale.

Tu ai apelat la serviciile oferite de o florărie online?

17 thoughts on “De unde cumpărăm flori online în București?

  1. Deyutza says:

    Bucurestiul e un oras mare si chiar e bine sa stii de unde sa cumperi sau unde gasesti anumite chestii. Eu locuies cintr-un oras foarte mic unde ne stim toti intre noi :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *