Asigurare RCA

Intra in posesia asigurarii RCA online

TCV este unul dintre cei mai renumiti brokeri de asigurari din tara datorita calitatii serviciilor pe care le realizeaza, insa si a avantajelor de ordin financiar pe care le propune pentru toti clientii sai. Asigurarile auto inregistreaza cel mai mare numar de cereri, cu preponderenta cele RCA, dat fiind caracterul sau obligatoriu.

Lipsa detinerii acestei polite poate aduce sanctiuni asupra soferului, in timp ce ii limiteaza deplasarea libera pe drumurile nationale si europene. De aceea, pentru a limita cat mai mult procentul soferilor care circula neasigurati, TCV a propus o serie de oferte atractive. In plus, fiecare persoana care alege sa aplice pentru acest tip de asigurare in sistem online, poate beneficia de un calculator RCA simplu care sa ii indice valoarea contractuala lunara.

Ce este o asigurare RCA?

O asigurare RCA reprezinta un document care asigura libera circulatie pe drumuri publice, in timp ce ofera acoperire din punct de vedere financiar in cazul in care sunteti implicat in anumite incidente rutiere.

Suma aferenta reparatiilor va fi atribuita la valoarea pe care o veti plati periodic pentru a va reinnoi polita, incidentul fiind inregistrat la istoricul soferului vinovat.

Diferenta intre CASCO si RCA

Primul aspect si cel mai important care le diferentiaza pe cele doua este dat de caracterul obligatoriu al RCA-ului. Daca lipsa acestuia poate produce anumite dezavantaje majore, in cazul celeilalte decizia de a fi asigurat ramane una de natura subiectiva.

O alta deosebire o constituie modul de activare. Asigurarea RCA se foloseste in momentul in care asiguratul este vinovat, in timp ce CASCO este o metoda de protectie in momentul in care cineva este victima unui accident rutier sau de orice alta natura. Astfel, prin intermediul acesteia va veti putea repara daunele imediat, fara a fi nevoie sa platiti pentru ele la momentul respectiv.

Care este metoda de calculare RCA?

Pentru ca vrem sa le oferim cat ai multe avantaje clientilor nostri, am consolidat si o metoda de calcul asigurare auto online. In acest mod, fiecare persoana ce doreste sa intre in posesia unei polite, poate afla in timp real ce suma trebuie sa plateasca in schimbul acesteia. Nu trebuie decat sa introduceti datele personale si ale masinii, cat si perioada de acoperire, iar calculatorul va genera automat mai multe oferte dintre care sa puteti alege, in functie de nevoile si preferintele proprii.

Cand trebuie reinnoita?

Perioada de valabilitate se stabileste la momentul semnarii contractului. Astfel ca puteti opta pentru asigurare RCA anuala, lunara, sau la interval de trei sau sase luni.

Devii asigurat RCA din confortul propriei case

Ne-am dorit sa putem simplifica intreg procesul de acordare si de aceea am pus bazele unor metode de aplicare pentru asigurare auto online. In acest fel, persoanele interesate nu vor trebui decat sa intre pe site-ul tcv.com.ro, sa completeze datele solicitate, iar noi vom genera toate ofertele disponibile la momentul respectiv. Odata aleasa polita cea mai avantajoasa, se face plata online si vom genera un email cu contractul care intruneste toate criteriile legale. Astfel, incepand cu urmatoarea zi, asigurarea este in vigoare iar asiguratul poate circula fara limite.

TCV este locul in care economisesti timp, efort si bani si te bucuri de cea mai inalta calitate a serviciilor de asigurari. Asadar, toti soferii care isi doresc sa scape de griji si de batai de acum atunci cand circula cu masina se pot lasa pe mana TCV. Acesta este locul in care puteti face un calcul RCA rapid si sunt gasite intotdeauna cele mai bune si cele mai avantajoase solutii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *