Educație

Învață totul despre corpul uman

aprilie 30, 2020
Joc educativ - descoperă corpul uman

Joc educativ – descoperă corpul uman

Când vine vorba despre corpul uman nu putem să nu ne mirăm de cât de complex și fascinant este prin felul în care este alcătuit și cum funcționează. Ne oferă atât de multe lucruri minunate, pe care ar trebui să învățăm să le apreciem mai mult.

Organismul uman este unul uimitor si totodată prea puțin înțeles de cum funcționează de foarte multă lume. Stau și mă întreb, oare cum putem să ne cunoaștem pe noi înșine, dacă nu știm nimic despre propriul corp?

Primul pas spre cunoaștere este învățătura. Cum siguranță te-ai întrebat și tu măcar odată în viață cum funcționează sistemul respirator sau ce fel de oase alcătuiesc un schelet?

În articoul de azi vreau să vă prezint un joc educativ care ne învață totul despre corpul uman. Acest joc mi se pare potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți. Consider că niciodată nu este prea târziu să descoperi lucruri interesante despre corpul omenesc.

Dacă nu știai până acum cum funcționează corpul uman, din ce este alcătuit și unde sunt poziționate organele vitale poți învăța alături de copilul tău, nu este nici o rușine în asta. Jocul educațional cu corpul uman pentru copii este cea mai ușoară modalitate de a învăța. Asamblează puzzle-ul împreună cu cel mic și descoperiți fascinanta lume a corpului uman.

Jocul este disponibil de cumpărat de pe site-ul Editura Diana. Magazinul online este destinat în totalitate copiilor. Aici găsim instrumente didactice dar și jocuri distractive și educative.

Exploreaza corpul omenesc si invata totul despre el!

Călătorește, învață și explorează - Corpul uman
Jocul educativ oferă toate informațiile necesare despre ciclul vieții și corpul uman. Jocul conține un puzzle de 200 de piese din carton  dintre care 10 piese sunt speciale, dar și o cărticică cu mai multe informații utile.

Înclin să cred că copiii au nevoie de noi, adulții, pentru a le stârni curiozitatea și pentru a-i motiva să își dorească să învețe mai mult. Dacă copilul începe să devină curios, automat devine și dornic să învețe tot mai mult.

Mintea prichindelului e foarte fragilă și dacă nu ai o abordare potrivită riști să-l induci mai mult în eroare, tocmai de aceea este recomandat să-l înveți corpul omenesc pe înțelesul copiilor.

Acest joc poate fi o activitate plăcută, de făcut împreună în weekend. Cu siguranță cel mic va fi încântat să descopere cum funcționează corpului lui, dar mai ales va fi fericit deoarece ai ales să te implici și tu.

Fă-i o surpiză plăcută! Cumpără-i acum jocul corpul omenesc de aici. Pentru doar 66 de lei, copilul tău va avea un joc distractiv și educativ, din care poate învăța o mulțime de lucruri interesante, care cel mai probabil îi vor fi de folos în viață. Cine știe, poate va dori să devină medic și să salveze vieți.

Jocurile educative nu vor fi niciodată o investiție proastă. Spre exemplu, dacă ai cumpărat un joc educațional iar copilul tău nu mai are nevoie de el, îl poți oricând oferi cadou.

Tu ce părere ai despre jocurile educative pentru copii, sunt o modalitate bună de a invăța?

 

 

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Oprea Carmen aprilie 30, 2020 at 10:38 am

  avem ceva de genul, chiar o intereseaza pe Eva, ii place sa cerceteze despre corpul uman!

 • Reply Simona Diaconu aprilie 30, 2020 at 11:55 am

  Se știe că prin joc se pun bazele învățării! Chiar ne-ar fi util, mie și băiatului meu, un astfel de joc educativ.

 • Reply Denisa Grigoraș aprilie 30, 2020 at 12:06 pm

  Ce dragut! Pentru ca fac Medicina, ma amuza faptul ca astfel de jocuri sunt niste ”pacaleli” pe langa cate detalii exista cu adevarat. Dar ce e cel mai important este faptul ca, de mici, copiii trebuie pregatiti, invatati cum trebuie sa-si protejeze corpul, care sunt rolurile acestuia si cum trebuie sa-i protejeze si pe altii

 • Reply Georgiana Sabina aprilie 30, 2020 at 2:09 pm

  Cred ca mi ar fi placut sa primesc asa ceva, eram foarte curioasa sa aflu cat mai multe. Am avut niste atlase misto in perioada aia.

 • Reply Mirela Marin aprilie 30, 2020 at 4:34 pm

  Corpul omenesc l-am luat și noi pentru nepoțel și chiar am fost surprinși să vedem cât de încântat a fost. Bineînțeles că jocurile acestea îi ajută foarte mult. Mulțumesc pentru informații!

 • Reply Raluca Brezniceanu aprilie 30, 2020 at 6:06 pm

  Avem si noi ceva de genul asta numai ca-i in 3D. Nu era simplu sa faci un astfel de puzzle, ma incurcam si eu. :))

 • Reply Ioana aprilie 30, 2020 at 7:36 pm

  Da, mai ales la vârste mici, învățarea prin descoperire este baza.

 • Reply Bratu Gabriela mai 1, 2020 at 4:10 am

  Clar! Și un astfel de joc mi-ar plăcea și mie, sunt pasionata de anantomie

 • Reply Ivan Adriana mai 1, 2020 at 9:01 am

  Sunt o modalitate foarte bună. Și noi apelăm la ele des.

 • Reply Paula Ion mai 1, 2020 at 12:36 pm

  Foarte interesant acest joc si destul de educativ. Cred ca il iau si eu pentru piticu meu.

 • Reply Simona mai 1, 2020 at 8:40 pm

  Jocurile interactive si educative sunt perfecte pentru cei mici mai ales in perioada asta. 😍

 • Reply Catalina Coman mai 1, 2020 at 10:27 pm

  Jocurile educative de genul sunt cea mai buna metoda de a invata. Mi se pare foarte fain si acesta.

 • Reply Diana Timofte mai 2, 2020 at 6:43 pm

  Pare un joc foarte bun si educativ pentru copii !

 • Reply Anca mai 2, 2020 at 8:11 pm

  Foarte interesant acest joc, o sa il caut si eu pt fiica mea.

 • Reply Rokolla mai 2, 2020 at 8:52 pm

  Jocurile de acest gen sunt preferate de mine. Imi place sa le iau pentru fetita mea

 • Leave a Reply