Diverse

Job videochat raspunde nevoii omului de frumos

mai 1, 2020

Notiunea de frumos este relativa, fiindca depinde de gust. Aceasta observatie poate fi usor demonstrata cu proverbul:„Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie!”

Oamenii diferiti au pretentii diferite de la viata si criterii diferite de evaluare a frumusetii. De pilda eu nu pot sta la plaja, dar nu contest frumusetea marii. In timp ce altora le place sa stea intinsi pe cearsafuri la soare, mie imi place marea in zori si seara. Imi place sa ma plimb pe tarm, sa am intimitate cu marea si sa ii simt briza pe fata si mangierea valurilor reci pe picioare. Merg desculta pe tarm kilometri intregi. Imi place sa privesc zborul lampioanelor peste albastrul umed al noptii si focul acela viu din ele ma fascineaza. Pentru mine sunt frumoase glasul pescarusilor, sirenele navelor si turturii de gheata pe care ii fac valurile harnice iarna. Nu pot sa gust poezia trupurilor goale expuse la soare, mirosul de peste prajit de la tarabele cu mancare si mai ales toate acele alimente care stau in soare nepermis de mult.

Multi ar aprecia gusturile mele ca fiind demodate, dar nu pot sa ma schimb. Fiecare are nevoie de un numit gen de frumusete pe care lumea aceasta o poate furniza, de aceea pentru multi pamanteni un https://www.money-studio.ro/job-videochat este raspunsul pe care societatea il da nevoii lor de frumusete.

Iubim o tara foarte indepartata de noi, iar daca nu ajungem acolo fizic, o putem admira in fotografii si tablouri. Desi sunt nascuta in luna mai, luna simfoniei florale, iubesc iernile fiindca poti petrece zile intregi in camin, alaturi de cei dragi. Iarna ne aduce colindele, traditiile, zapezile minunate si aromele de citrice si de scortisoara. Nicicand nu esti mai fericit ca atunci cand plin de zapada si inghetat deschizi usa casei tale in care este cald si bine. E un spectacol fascinant cand ninge si stele albe din cer tes acoperamant pamantului. Impreuna cu cel drag este timpul sa va lipiti nasucurile de geam si sa priviti magia iernii. Cel putin febra sarbatorilor de iarna reprezinta pentru mine apogeul frumusetii. Imi plac oamenii rosii in obraji ducandu-si brazii acasa, imi place sa privesc mainile acelea harnice punand cumparaturile in cosurile uriase si cel mai mult sclipirea din ochii lor cand aleg daruri pentru cei pe care ii iubesc.

Acestea sunt toate motivele pentru care mi-as dori sa vizitez o tara nordica si sa petrec o iarna adevarata la o cabana din munti.

Nascuta primavara si iubesc iarna. Gusturile nu pot fi contrazise, fiindca exista oameni care iubesc zilele acelea mohorate de toamna in care totul este alb-negru ca intr-o poza veche.

Ne deosebim fizic, dar si spiritual. Nu-mi plac filmele si nici romanele S.F, dar nu judec consumatorii acestui gen de arta, dupa cum nu dau socoteala nimanui ca imi plac filmele de epoca si ca ma delecteaza romanele usoare. Am o prietena care simte nevoia sa se scuze permanent ca obisnuieste sa citesca romane de dragoste usoare, fiindca ai ei rad de ea din aceasta cauza.

Consider ca ar trebui sa ne aparam cu tarie gusturile ca nimeni sa nu ni le puna la indoiala, fiindca niciodata nu voi intelege arta moderna, abstracta, fiindca rad cei apropiati ca am ramas fidela picturii sau sculpturii clasice.

Ca femeie, niciodata nu trebuie sa suferi cand auzi spunandu-se in urma ta:

-Nu inteleg de ce o plac atat de mult barbatii, fiindca nu este deloc frumoasa!

In primul rand, este posibil ca aceasta remarca sa fie amestecata cu invidia. Exista femei care nu suporta ca altele sa culeaga intreaga admiratie, iar ele sa treaca neobservate.

In al doilea rand, unora le plac ochii negri, altora cei albastri, pentru unii ochii caprui reprezinta etalonul frumusetii, in timp ce altii nu pot iubi si admira decat ochii negri.

Exista barbati care admira femei cu trup de fotomodel si barbatii care sunt sedusi de femeile plinute. Chiar si in alegere partenerului de viata unii pun pret pe aspectul fizic, in timp ce pentru altii conteaza caracterul.

Atata timp cat exista posibilitatea alegerii si libertatea de a face acest lucru nimeni nu are voie sa ne judece pentru ceea ce ne place!

Pe nimeni nu ar trebui sa doara acel:„Dupa gustul meu nu esti frumoasa”, fiindca exista cineva pe lume pentru care reprezinti idealul de frumusete.

Nevoia de frumusete a omului este insa infinita. In fiecare zi avem nevoie sa ne clatim ochii si sa ne delectam ochii cu ceea ce este frumos.

Frumosul este in natura, in sufletele si infatisarea oamenilor si in mainile acestora. Frumosul ne zambeste pretutindeni si nu este inima care sa nu se deschida in fata frumusetii.

Albastrele tremurand prin iarba, maci inrosindu-se printre spicele din lan, luna, mireasa pe cerul noptii sunt secvente de frumusete intalnite pretutindeni. Uneori frumusete se confunda cu bunatatea, cu adevarul si cu utilitatea. Din frumusetea florilor ies semintele care ajuta la inmultirea plantelor.

Evaluare frumusetii este subiectiva, de aceea principiile noastre estetice nu reprezinta litera de lege pentru cei din jur. Exista frumusete care se lauda sau are nevoie de confirmare si frumusetea muta a florilor care dezgheata inimile de piatra.

Invatati-va ochii sa admire frumosul si sa nu ramana fixati pe uratenie. Capatati abilitatea de a descoperi frumosul ascuns printre foile urateniei. Sa stiti ca si uratul este o notiune la fel de importanta pentru frumos, cum este binele pentru rau.

Lumea este suma contrariilor si corola diversitatii, de aceea sa o acceptam asa cum este si sa ne bucuram ca suntem traitori in ea!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply