Evenimente

Îți dorești un eveniment reușit? Angajează o formație de nuntă

martie 10, 2020
Care este onorariul unei formații de nuntă?

Sfaturi pentru un eveniment reușit

Unul dintre cele mai importante evenimente din viața noastră este nunta. Deși poate părea ușor, organizarea unei nunți perfecte necesită foarte mult timp liber, efort și răbdare, întrucât toate detaliile trebuie puse la punct pentru ziua cea mare.

Există atât de multe lucruri de făcut pentru a avea parte de o petrecere de nuntă reușită. De la alegerea restaurantului, la decor, meniu și bineînțeles muzica.

În ultimii ani, formațiile de nuntă sunt la mare căutare. De ce? Din pricina faptului că o formație nuntă cântă live melodiile alese de către viitori miri, știu să transmită energie și să ridice invitații la dans.

Când este bine să cauți o formație de nuntă?

Cât mai repede cu putință! Cele mai bune formații de nuntă sunt angajate din timp. Sfatul meu este să contactezi membrii formației cu cel puțin 6 luni înainte de nuntă.

De ce se cere avans înainte? Deoarece formația de nuntă rezervă data pentru evenimentul tău. În cazul în care nunta ta nu se mai ține din diverse motive, formația a pierdut alte contracte din cauza ta deoarece au ținut data ocupată. Dacă totul decurge conform planului, avansul nu va fi pierdut.

Dacă îți dorești seriozitate din partea formației de nuntă, caută să colaborezi doar cu profeșioniști, care vor onora contractul.

Life On Mars – cea mai bună alegere pentru nunta ta!

Îți dorești un eveniment reușit? Angajează o formație de nuntă

Formația de nuntă Life On Mars au început să cânte împreună în urmă cu 5 ani. Trupa este formată de 2 soliste, 1 chitarist, 1 basist și 1 tobosar. Dacă te uiți la Vocea României este posibil să le fi recunoscut deja din poză pe Loredana Ciubotaru și Loredana Căvăsdan, foste participante care au făcut senzație pe scenă.

De-a lungul anilor au împărțit scena cu nume mari ale muzicii românești cum ar fi Loredana, Holograf, Gabriel Cotabiță, Mihai Mărgineanu, Alex Velea, Corina și mulți alții!

Trupa Life On Mars știu să creeze o atmosferă unică și o energie pe măsură atat la concerte, cât și la onomastici, nunți sau botezuri. Cântă destul de des în cluburi,  mai ales Hard Rock Cafe.

Portofoliu formație nuntă

Când vine vorba de recomandări, indiferent de domeniu, portofoliul vorbește de la sine. La o simplă căutare pe google vei găsi numeroase articole despre trupa Life On Mars.

Pe site-ul lor lifeonmars.ro găsești o listă cu evenimentele la care au luat parte. Vei vedea că nu este mică deloc, lucru care înseamnă doar că sunt o trupă extrem de apreciată în România.

Trupa și-a deschis și un canal de youtube unde îi poți asculta. Link-ul îl găsești aici https://www.youtube.com/trupalifeonmars.

Care este onorariul unei formații de nuntă?

Unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de angajarea unei formații în locul unui DJ  este prețul. Deși poate nu este răspunul pe care îl căutai, nimeni nu-ți va spune un preț fără să știe data la care va avea loc evenimentul, locația evenimentului și cât durează.

Odată ce ai stabilit aceste detalii poți contacta trupa Life On Mars la numerele de telefon: Andrei 0741656593 sau Nicu 0724545372 pentru a primi un preț exact. Dacă îți este mai confortabil poți trimite un e-mail la adresa contact@lifeonmars.ro.

Pe măsură ce vă planificați petrecerea de nuntă, este bine să vă gândiți și la melodii. Împreună cu formația întocmiți o listă de melodii care să mulțumească și invitații, nu doar pe voi.

Tu ai apela la o trupă de cover pentru evenimentul tău?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Georgiana Sabina martie 10, 2020 at 8:04 am

  Si eu as angaja o astfel de trupa, ar face atmosfera.

 • Reply Adriana Ivan martie 10, 2020 at 2:58 pm

  Da, as apela fără rețineri. Cu siguranță fac o atmosferă deosebită.

 • Reply Paula Ion martie 10, 2020 at 5:22 pm

  Cred ca as fi optat, dar a trecut nunta deja. 🙂

 • Reply Kaiyo Aino martie 10, 2020 at 6:58 pm

  Si eu consider ca pentru un eveniment special, o formatie deosebita, face totul sa fie de neuitat. Multumiri pentru recomandare!

 • Reply Elena martie 10, 2020 at 8:56 pm

  Am fost la toate tipurile de nunta… si cu trupa, si cu DJ si cu lautari… si doar cu muzica pusa pe un calculator de invitati. Cata vreme compania este placuta, nimic nu mai conteaza.

 • Reply Albu Steluta Georgiana martie 10, 2020 at 10:05 pm

  O formatie care sa tina nuntasii pe ringul de dans isi merita toti banii. Un eveniment fara muzica buna este clar sortit esecului.

 • Reply carmen alexa martie 11, 2020 at 8:57 am

  Chiar sunt o varianta nemaipomenita pentru orice tip de eveniment mai mare!

 • Reply Rokolla martie 12, 2020 at 2:29 pm

  Este foarte importanta o formatie pentru nunta pentru ca ea face toata atmosfera.

 • Leave a Reply