Pentru copii și bebeluși

Jocuri distractive cu Dora pentru fete

august 25, 2017

Papusile si jucariile de plus au fost mereu preferatele fetelor ca si obiectele de joaca la varste mici si sunt pastrate chiar si cand acestea incep sa se maturizeze ca si amintiri ale perioadelor copilariei iar in zilele noastre au ajuns la stadiul de jocuri online, in special cu Dora si Barbie, personaje foarte indragite de fetite.

Datorita dezvoltarii tehnologiei si mediului online, copii fac contact cu acestea din ce in ce mai mult si deoarece la varste mici acestia capteaza cel mai rapid si mai eficient informatii din mediul inconjurator si invata rapid cum sa foloseasca dispozitivele electronice. Pentru a putea juca astfel de jocur avem la dispozitie site-uri unde putem gasi numeroase categorii dintre care putem alege.

Un foarte mare succes il au noile jocuri cu Dora explorer existand nenumarate variante ale jocului: curse de cai, de masini, vestimentatie, ingrijite de animale de companie si multe altele, jocuri pe care fetele le indragesc si pentru care ar perece ore in sir jucandu-le.

Pe site-ul hepy.ro jocurile cu Dora sunt desigur nelipsite si puse la dispozitia persoanelor pentru a se distra si relaxa in confortul casei. Pe langa asta, jocurile de fete sunt extrem de numeroase pe acest si cuprind toate genurile pe care cineva si le poate imagina de la jocuri cu papusi la jocuri de farming, ingrijirea unei case, a unei ferme, design vestimentar sau chiar jocuri cu masini pentru fete.

Multe dintre acestea sunt desigur jocuri de fete cu Dora care a devenit un competitor cunoscut al pausii Barbie in cadrul acestor jocuri. Fetele mici se pot bucura astfel de multe aventuri alaturi de acest caracter uimitor, vor descoperi noi lucruri interesante si vor putea invata multe lucruri captivante si unele chiar importante.

You Might Also Like