Filme și Cărți

Lectură de weekend: Plăcere exclusivă – de Linda Howard

februarie 7, 2018

Plăcere exclusivă – de Linda Howard

De obicei, zilele de weekend sunt pentru a ne relaxa, după o săptămână aglomerată și obositoare. Ce poate fi mai potrivit pentru o zi rece de iarnă, decât să îți petreci timpul în casă la căldură, savurând o cană de ceai aromată, în timp ce citești o lectură ușoară.

În cazul în care nu ai idee ce să citești într-o zi de weekend, îți recomand să citești cartea Plăcere Exclusivă. Cred că este cartea pe care am citit-o cel mai ușor, chiar dacă are 163 de pagini. A fost perfectă pentru a mă relaxa în zilele friguroase de iarnă.

Autoarea cărții Linda Howard m-a surprins într-un mod foarte plăcut cu această carte. Inițial, când am citit pentru prima oară titlul cărții m-am gândit cu totul la o altă poveste, însă după ce am citit primele pagini am descoperit adevăratul sens al plăcerii.  Deși este o poveste destul de scurtă, personajele sunt destul de complexe, încât în momentul când ai terminat cartea de citit cu greu te desprinzi de ea.

Nu e neapărat un roman de dragoste în care să ilustreze povestea de dragoste dintre el și ea. Pe la sfârșitul cărții începe să fie puțin romantică, cu o ușoară tentă spre erotism. În prima jumătate din carte ne este prezentată povestea unui cal de rasă, de aici și numele de Plăcere Exclusivă. Personajul principal Maris Mackenzie este dresoare de cai, iar în momentul când află că cineva încearcă să-l omoare pe Plăcere Exclusivă, ea îl răpește. În cele din urmă, ea se află într-o cameră de hotel, rănită, alături de un bărbat misterios. Nu știe ce s-a întâmplat și cum de a ajuns acolo, alături de un bărbat de la FBI sub acoperire.

Cum evoluează povestea dintre Maris și Mac vă las pe voi să descoperiți. Tot ce vă pot spune este că are un conținut frumos și ușor de asimilat. Eu am citit-o într-o zi.

Chiar îmi doresc să cumpăr următoarele cărții ce fac parte din această colecție. Cartea poate fi cumpărată din librării sau online. Eu am cumpărat-o de pe site-ul elefant la prețul de 12 lei. Am să vă inserez cu link Aici în cazul că sunteți curioși și dorit să o comandați.

You Might Also Like