Machiaj de vară îndrăzneț cu Mascara Blue Melkior

Machiaj de vară îndrăzneț cu Mascara Blue Melkior

Vara asta se poartă albastru!

Deși sunt adepta unui machiaj natural, vara îmi place să port machiaj îndrăzneț, care să mă facă să mă simt încrezătoare și optimistă.

Când vine vorba de machiajul ochilor, mascara joacă un rol foarte important. Înclin să cred că mascara este cel mai folosit produs de make up, după ruj.

Pentru femeile care își doresc un machiaj de efect, Melkior a lansat azi Mascara Blue. Nu te speria de culoare, deoarece nu trebuie să fii expertă în arta machiajului pentru a purta mascara albastră, totul ține de echilibrul estetic.  Și anume, dacă machiajul ochilor este în culori intense, buzele vor trebui să fie cât mai naturale posibil.

De ce recomand Mascara Blue Melkior?

  – conferă volum și alungire genelor;

  – albastru este intens, două straturi de produs sunt suficiente;

  – după aplicare,  nu se întinde și nu curge;

  – nu încarcă genele;

  – rezistă pe gene;

  – se demachiază ușor;

recomand Mascara Blue Melkior?

Anul acesta se poartă mascara colorată. Eu am acceptat provocarea și am purtat mascara albastră pentru a mă scoate din tipar. La început mi s-a părut ciudat, dar imediat m-am obișnuit. Complimentele celor din jur nu am întârziat să apară.

Dacă vrei să porți mascara colorată, dar îți este teamă, poți începe prin a aplica culoare doar pe vârfuri. Când ești suficient de încrezătoare, poți aplica mascara albastră pe toată geana.

Eu mă declar super încântată de mascara blue, rezultatul este unul wow.

mascara albastra

Dacă vrei să porți un machiaj de vară îndrăzneț, care să atragă privirile tuturor, Mascara Blue Melkior este pentru tine.

Mascara Blue costă doar 39,99 de lei și poate fi comandată online de Aici. Grăbește-te deoarece primii 100 clienți care cumpără azi Mascara Blue primesc Cadou un fard pleoape Glowing Blue

Tu ai purta Mascara Blue Melkior?

17 thoughts on “Machiaj de vară îndrăzneț cu Mascara Blue Melkior

  1. Larisa says:

    La capitolul rimel sunt destul de conservatoare in ceea ce ma priveste. Nuanta pare superba, dar nu cred ca l-as putea purta. Rimelul negru ramane, fara doar si poate, cel care ma caracterizeaza. Imbratisari!

  2. Dream big little girl says:

    Eu sunt in vacanta si nu am uitat sa pun in bagaj si rimelul de la Melkior. Nu l-am incercat pana acum, dar il voi incerca imediat cum va rasari soarele aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *