Mască pentru păr fragil cu tendință de cădere

Garnier Botanic Therapy

Sunt chiar curioasă câte dintre femei folosesc mască de păr, deoarece am întâlnit persoane care refuză să folosească balsam din cauză că părul lor nu mai are așa mult volum. De mască de păr nici nu se mai pune problemă.

Este normal, fiecare face cum consideră că este mai bine pentru el, dar dupaia să nu te plângi că ai părul fragil și lipsit de vitalitate. Aceste produse au fost concepute să ne ajute în rutina de îngrijire a părului, nu să ne facă mai mult rău.

Eu aplic masca de păr odată pe săptămână. Fie că este preparată în casă (gălbenuș de ou și ulei de ricin), fie că este din comerț. Ce este drept masca de păr preparată în casă se îndepărtează mult mai greu.

Consider că este suficient să îmi hidratez părul mai intens doar o dată pe săptămână, ce este prea mult strică. Masca pe care o folosesc în prezent este de la Garnier și se numește Botanic Therapy.

Eu mi-am cumpărat varianta pentru păr fragil cu tendințe de cădere deoarece am avut ceva probleme cu căderea părului. Aplic o cantitate medie de produs pe toată lungimea părului și la rădăcină și o las să acționeze jumate de oră. Câteodată o las și o oră în păr, depinde de dispoziția pe care o am.

Motivul principal pentru care am cumpărat această mască de păr a fost datorită conținutului de ulei de ricin. Știu de la medicul dermatolog că uleiul de ricin ajută la întărirea și regenerarea firului de păr.

Când am folosit prima oară masca de păr primul lucru care m-a cucerit a fost mirosul. Miroase demențial de mine, a migdale. Textura este una cremoasă și are o culoare mai gălbuie. Se îndepărtează foarte rapid și ușor din păr, nu există riscul să-ți rămână reziduri de la mască în păr, eventual doar dacă nu te clătești tu bine.

Masca o aplic pe părul umed, proaspăt spălat. Pentru ca produsul să-și facă treaba cât mai bine am grijă să absorb excesul de apă din păr cu ajutorul unui prosop. Atenție, tapotez părul, nu-l frec agresiv.

După utilizare părul meu este mai sănătos și mai puternic. Un aspect care aș putea spune că nu-mi prea place este faptul că are tendița de a îngrășa părul mult mai devreme.

Mirosul puternic de migdale rezistă în păr până a două zi. Cantitatea de 300 de ml consider că îmi va ajunge aproximativ 5 luni. Pentru prețul de 20 de lei cât am plătit pe ea înclin să cred că am făcut o afacere foarte bună.

După cum v-am obișnuit, dacă sunteți curioase să încercați masca de păr Garnier am să vă inserez un link Aici de unde am cumpărat-o.