Diverse

Masina compactă cu ambiții globale: Ford Focus Sedan

martie 23, 2019

În lumea sedanelor, multe branduri se bazează pe tehnologie cu fiecare nouă generație pentru a reduce diferența dintre accesibilitate și lux. Dar, împreună cu luxul, aceste mașini trebuie, de asemenea, să fie plăcute pentru a fi conduse, practice pentru a fi utilizate zilnic. Când vine vorba masini de inchiriat, clasa compactă și sedanul sunt la mare cautare, lucru binecunoscut de cei de la Ford.

Chiar și recentul Ford Focus a fost excepțional – fiind unul dintre cele mai plăcute si compacte masini pe placul soferulor de ceva timp, cel puțin până când ultima generație Honda Civic a venit să-l desființeze. Dar acum am fost încântați de un nou Ford Focus, a patra generație. Datorită lansării în Statele Unite în 2019, vă vom prezenta aspect ale noii masini de inchiriat  Focus Focus care vă va oferi caracteristici pe care trebuie să le cunoașteți înainte ca noul model să debuteze la nivel local.

Este într-adevăr complet nou

Ford a fost cunoscut într-o oarecare măsură pentru reciclarea platformelor când vine vorba de lansări noi, revizuind puternic modelele existente pentru a reduce costurile de dezvoltare. De asemenea, nu este un lucru rău, deoarece platformele lor tind să fie baze destul de decente, cu doar finisaje care tind să îmbătrânească. Dar noul Focus a fost dezvoltat de la roți ca un nou model, cu o atenție specială acordată dorințelor și nevoilor cumpărătorilor din întreaga lume, deoarece acesta va fi și un model global.

Mai mare interior, compact în exterior

Ford Focus a fost conceput într-o manieră care arată mai mult în exterior, păstrând totodată aceleași dimensiuni ca și modelul de ieșire. Cu toate acestea, în procesul de inginerie, Ford a asigurat că interiorul Focus a crescut pentru a satisface dorințele pentru cabinele mai spațioase pe care cumpărătorii și-au dorit. Ford susține creșteri de 6 cm extra spatiu pentru sofer, și 7 cm spatiu pentru picioare, suplimentari pentru ocupanții din spate.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply