Pentru Casă

Vrei să fii mai motivat? Cumpără un tablou canvas motivațional

martie 23, 2019
Vrei să fii mai motivat? Cumpără un tablou canvas motivațional

Schimbare începe cu tine!

Înclin să cred că fiecare dintre noi, la un moment dat, a dus lipsă de motivație, din diverse motive. Important este să nu ne dăm bătuți, să continuăm să luptăm, deoarece doar așa putem să ne bucurăm de viață și să ajungem pe culmile succesului.

Schimbarea începe cu tine, nimeni nu este mai presus ca tine. Dacă duci lipsă de motivație, trebuie să știi că nimeni nu s-a născut motivat și productiv, aceste lucruri le-a dobândit în timp. Încrederea în sine este cheia succesului.

Lipsa motivației reprezinta un real pericol pentru viitorul tău. Așadar, gândește pozitiv, fii ambițios și înconjoară-te numai de oamenii care te vor ajuta să evoluezi și lucruri care să te motiveze, cum ar fi tablouri canvas motivaționale.

De ce să cumperi tablou canvas motivațional?tablou canvas motivațional

Cu toții avem zile mai proaste, important este cum decidem să trecem peste ele. Pentru acele zile rele, care se pare că nu se mai termină, consider că un tablou motivațional te poate face să treci cu bine peste ziua respectivă.

Și ce dacă ai avut o zi proastă? Mâine este o nouă zi, ai ocazia să o iei de la căpătat. Gândește pozitiv și lucrurile bune vor începe să apară.

În ultima perioadă, tabloul „Mindset is everything” mi-a înseninat zilele și mi-a oferit motivația de care aveam nevoie, pentru a duce sarcinile la bun sfârșit.

Tablofy este un magazin online care vine tablouri canvas motivaționale, inspiraționale și nu numai. Trebuie să recunosc, mi-a fost destul de greu să aleg un tablou, toate sunt minunate și transmit un mesaj de o profunzime aparte.

Tabloul transmite un mesaj foarte important. Nu contează cum te văd alții, contează cum te vezi tu. Totul ține de cum gândești, dacă tu consideri că ești destul de puternic și încrezător, așa și este.

Un alt plus este imagina tabloului. Iubesc animalele, de când eram mică am fost înconjurată de pisici. Exact ce spuneam la începutul articolului, trebuie să ne înconjurăm de oameni, animale și obiecte are au efecte pozitive asupra noastră, și să înlăturăm oamenii care gândesc negativ și nu-și doresc să evolueze.

Dacă nu te-am convins încă de ce să-ți cumperi și tu un tablou canvas de la Tablofy, în continuare îți voi oferi 5 motive.

Iată cele 5 motive pentru care recomand tablourile canvas de la Tablofy:

   1. Mesajul transmis

Pe site-ul Tablofy.ro găsești numeroase tablouri, cu texte motivaționale diferite. Aceste texte motivaționale au fost create special pentru a ne ajuta să devenim puternici, încrezători și optimiști.

Eu am ales mesajul „Mindset is everything” , tu poți alege unul total diferit, care să te reprezinte.

   2. Înfrumusețează casa"Mindset îs everything"

Mindset is everything

Tablourile canvas sunt cea mai bună soluție de a înfrumuseța casa. Acestea pot fi agățate oriunde în casă, totul ține de preferințele fiecăruia. De asemenea, oferă locuinței o frumusețe aparte, o face mult mai primitoare.

Eu l-am agățat deasupra la pat, așa îl pot vedea mereu. Iar când am nevoie de motivație, tot ce am de făcut este să-l privesc.

   3. Calitate și investiție pe termen lung

Imaginea tabloului este imprimată pe pânză, după care este întinsă pe un cadru din lemn. Faptul că nu are sticlă și nu se poate sparge, este un mare plus.

Dacă este îngrijit corespunzător, ne putem bucura de acest tablou minunat toată viață, până la urmă este o investiție pe termen lung.

   4. Atenția la detalii

 Tablofy pune mare preț pe serviciile oferite, lucru care pe mine m-a câștigat ca și client. Faptul că a acordat o atenție deosebită, până la cele mai mici detalii, denotă profesionalism și seriozitate din partea lor.

Tabloul a venit împachetat foarte bine, a fost protejat corespunzător, pentru a nu se deteriora în timpul livrării. De asemenea, a fost trecut pe pachet și că este fragil, pentru a ajuta la prevenirea accidentelor, care pot duce la daune ireparabile.

În interiorul cutiei, am găsit un bilețel, care mi-a făcut ziua mai bună. recomand tablourile canvas

   5. Susții o afacere din România

Din punctul meu de vedere, este foarte important să susținem afacerile din România. În ultima perioadă, tot mai mulți tineri au decis să se mute în străinătate, pentru a duce un trai mai bun.

Dacă este posibil să ajutăm, dar în același timp să ne bucurăm de produsele pe care le cumpărăm, de ce să nu susținem afacerile românești?

Dacă ți-am stârnit curiozitatea te invit să accesezi site-ul www.tablofy.ro pentru a descoperi numeroase tablouri canvas, la prețuri accesibile.

Dacă dorești mai multe informații, nu ezita și trimite un e-mail la adresa contact@tablofy.ro sau sună la numărul de telefon 0733535477.

Tu ai tablouri motivaționale acasă?

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Ioana martie 23, 2019 at 6:30 pm

  Am avut si eu cateva astfel de tablouri in birou, insa am renuntat la ele cand m-am mutat in casa noua.

 • Reply Eva Anca martie 23, 2019 at 7:03 pm

  Nu am tablou motivational de genul asta, dar am o „tabla” cu cateva mesaje motivationale pe ea. Chiar e de folos, am observat ca altfel a mers totul in viata mea de cand l-am tinut langa biroul meu. Sunt foarte frumoase tablourile astea, mi-ar placea sa am si eu.

 • Reply Almona martie 23, 2019 at 7:08 pm

  Interesante. Chiar aveam nevoie de niște tablouri să mai înveselesc pereții. Mi-ai dat o idee.

 • Reply Dream big little girl martie 24, 2019 at 8:27 pm

  Sunt foarte dragute aceste tablouri. Eu nu detin insa mi-as placea tare mult. O sa ma uit si eu pe site

 • Reply ellafairytale martie 25, 2019 at 9:03 am

  Imi plac mesajele motivationale, cred ca mi-ar placea un astfel de tablou.

 • Reply Beauty by Sunshine martie 25, 2019 at 9:04 am

  Foarte buna idee, de pus in practica. 🙂

 • Reply Simona martie 25, 2019 at 9:17 am

  Este tare fain aceat tablou! Am si eu un tablou motivational si imi place mult. Cand mai dau cateva gauri in pereti sigur mai iau si altele. Imi place modelul pe care il ai tu. ?

 • Reply Beauty with Camy martie 25, 2019 at 12:22 pm

  cat de mult imi place acest tablou, nu am asa ceva in casa, dar mi-ar trebui!

 • Reply Mirela Marin martie 25, 2019 at 7:23 pm

  Sunt intresante aceste tablouri motivaționale. Plus că sunt pro susținerea afacerilor românești.
  Mulțumesc pentru informații și recomandare!

 • Reply Rokolla martie 25, 2019 at 11:03 pm

  Sincera sa fiu, nu am pus accente pe aceste detalii in casa mea si realizez ca as mai avea de lucrat la acest aspect. Am sa intru pe site sa vad ce tablou mi s-ar potrivi

 • Reply Kamy martie 26, 2019 at 11:00 pm

  Este foarte frumos acest tablou. Chiar as fi curioasa ce mai gasesc pe site si ce tablou m-ar caracteriza cel mai bine pe mine

 • Reply Marius mai 18, 2022 at 9:54 am

  Și noi folosim tablouri cu mesaje motivaționale în birou. Lucrăm de acasă și avem nevoie mereu de motivație!

 • Leave a Reply