Uncategorized

Multimetrul digital Fluke 289, unul dintre cele mai performante aparate de masura

decembrie 18, 2018

Multimetrul digital Fluke 289, unul dintre cele mai performante aparate de masura existente in acest moment la nivel mondial, este disponibil in tara noastra la Ronexprim, lider pe piata autohtona de instrumente de masura, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica. Kit-ul Fluke 289 include multimetrul digital cu acelasi nume, dar si software pentru conectare la PC, suport magnetic Fluke TAPK, sonde de test, crocodili, sonda de temperatura Fluke 80 BK si geanta de transport.

Multimetrele digitale Fluke 289 sunt aparate de masura compatibile cu aplicatia mobila Fluke Connect si cu celelalte instrumente de testare ale producatorului american, prin intermediul conectorului cu infrarosu IR 3000 inclus. Aceste functii permit ca echipa de specialisti cu care lucrezi sa poata vedea de la distanta exact ceea ce vezi si tu de pe teren, cu ajutorul apelului video ShareLiveTM.

Iata care sunt si celelalte functii inovative ale acestor aparate de masura:

– functia TrendCapture, care afiseaza grafic sesiunea de date, pentru a-ti permite sa stabilesti rapid si cu precizie daca au avut loc anomalii;

– functia de vizualizare marita a tendintelor, care iti permite sa vizualizezi si sa analizezi datele TrendCapture, marind imaginile de pana la 14 ori;

– functia de inregistrare cu memorie extinsa, pentru monitorizarea in timp a semnalelor, fara supraveghere; utilizand aceste aparate de masura, nu vei mai avea nevoie de un PC pentru vizualizare si vei putea stoca pana la 15.000 de evenimente.

Afisajul acestor aparate de masura este mare, VGA 1/4, cu matrice de puncte cu iluminare de fundal alba (50.000 de impulsuri). In plus, cele doua terminale cu un domeniu de 50 de ohmi, o rezolutie de 1 miliohm si un curent sursa de 10 mA sunt utile pentru masurarea si compararea diferentelor dintre rezistentele infasurarilor motoarelor sau dintre rezistentele de contact.

Alte caracteristici ale aparatelor de masura Fluke 289 sunt:

– ceas in timp real, pentru marcarea automata a orei masuratorilor salvate;

– mod relativ pentru eliminarea rezistentei cablurilor de masurare, in cazul masurarii rezistentelor sau capacitatilor electrice mici;

– valori True RMS ale tensiunii si intensitatii curentului alternativ, pentru masuratori precise ale semnalelor neliniare;

– masurare pana la 10 amperi (si pana la 20 de amperi timp de maximum 30 de secunde);

– domeniu de capacitate electrica de 100 mF;

– functie de captura a varfurilor pentru inregistrarea curentilor tranzitorii de numai 250 µs.

Daca vei comanda aceste aparate de masura, pe langa multimetrul propriu zis vei mai primi si fire de masurare premium, clesti de tip crocodil, capace pentru borne ampermetrice, dar si un suport magnetic optional pentru instalare si vizualizare usoara, care iti permite sa iti pastrezi mainile libere.

In plus, software-ul FlukeView Forms iti permite sa documentezi, stochezi si analizezi masuratori individuale, pe care apoi sa le convertesti in documente cu un aspect profesional. Asadar, comanda acum acest multimetru digital de la Ronexprim si bucura-te de toate beneficiile de care vei avea parte.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply