Pentru Casă

Soluții privind greșelile care există întotdeauna într-o bucătărie

decembrie 17, 2018

Bucătăria este una dintre camerele principale ale casei, deci este deosebit de important să o păstrați frumoasă, curată și ordonată. Însă în acest proces de întreținere a bucătăriei puteți face greșeli care v-ar transforma acest spațiu într-un film de groază. Din acest motiv, în acest articol vrem să vă dezvăluim câteva greșeli pe care le-ați putea comite.

Să nu dați un nou aspect bucătăriei

Din când în când, este important să oferiți camerelor noastre un aspect nou: schimbați culorile, mutați mobilierul, organizați diferit lucrurile din bucătărie etc.

Delimitarea spațiilor cu materiale groase

Nu apelați la materiale groase pentru a decora bucătăria, alegeți mai bine materiale subțiri. Dacă optați pentru cele groase, acestea trebuie să fie transparente.

Alegerea unui lemn prea închis

Dacă utilizați lemn foarte închis, atmosfera din bucătărie va fi una mohorâtă. Optați mai bine pentru nuanțe de lemn deschise sau văruiți bucătăria cu o culoare foarte luminoasă.

Folosirea de mobilier cu prea multe motive elaborate

Nu exagerați. Cel mai bine este să alegeți mobilă cu un design cât mai simplu, și nu cu elemente foarte elaborate.

Crearea unei bucătării fără personalitate

Nu optați pentru o bucătărie lipsită de personalitate. Dați un plus de culoare și de personalitate bucătăriei.

Alegerea de culori speciale pentru mobilier

Un mobilier de-o culoare diferită nu este o opțiune rea, dar țineți cont de restul atmosferei pentru a crea un echilibru.

Lipsa unei suprafețe de lucru

Îndreptați această greșeală. Strângeți ceea ce nu folosiți și întotdeauna spălați zona de lucru după ce ați folosit-o. Astfel, veți avea o zonă de lucru frumoasă și liberă.

Alegerea unui frigider care nu se potrivește în bucătărie

Respectați regula concordanței. Trebuie să existe continuitate în dimensiuni, culori și texturi.

Bucătărie cu o personalitate prea puternică

Atunci când vreți să dați bucătăriei personalitate, nu trebuie să exagerați. Prin urmare, trebuie să aveți mare grijă când dați bucătăriei un plus de stil.

Nu vă gândiți la un proiect armonios

Nu puneți niciodată tot ce vă place, alegeți lucrurile care vă plac, dar care se combină între ele.

Alegeți același material pentru podea și pereți

Contrastul este, de asemenea, frumos, deci încercați ca podeaua să aibă o culoare diferită de cea a pereților. Puteți schimba culoarea, textura și chiar materialul.

Integrarea mașinii de spălat

Mașina de spălat merită locul său. Deși, dacă nu aveți un loc în altă parte pentru ea, încercați să o  ascundeți astfel încât să nu se vadă foarte mult.

Folosirea unui mobilier înalt

Utilizați mobilier care vă permite să umblați cu ușurință la el, faceți-o pentru confortul vostru.

Amplasați insula prea departe în bucătărie

Modul perfect de a afla cât de departe ar trebui să fie amplasată insula este prin măsurarea modului în care corpul vostru se rotește confortabil în jurul axei sale.

Abuzați de autocolante

Autocolantele sunt în tendință, există chiar și cu tematică gastronomică. Puteți să le folosiți, dar nu exagerați.

Folosirea prea multor culori închise

Nuanțele întunecate sunt foarte elegante, dar când sunt combinate cu culori vibrante.

Credeți că în bucătărie sunt potrivite colțarele

Colțarele sunt foarte funcționale și potrivite în bucătărie, atâta timp cât nu înlocuiesc eficientele scaune de bucătărie. Pe acestea din urmă, le puteți achiziționa cu ușurință în magazinul online promotiii-scaune.ro. Reprezentanții acestui magazin pun la dispoziția clienților o gamă variată de scaune, astfel cât să puteți găsi exact scaunele de care aveți nevoie în bucătărie.

Exagerați cu efectele speciale

Nu vă fie teamă să folosiți efecte unice în bucătăria voastră, atâta timp cât faceți asta cu prudență și le alegeți în funcție de stilul bucătăriei.

Nu modernizați bucătăria

Este bine să faceți schimbări, iar acestea se pot aplica și în cazul bucătăriei. Poate nu puteți  elimina brusc totul, dar luați în considera reînnoirea constantă a lucrurilor din bucătărie.

Alegerea unei lustre nepotrivite

Există lustre foarte sunt frumoase, dar dacă se află într-un mediu nepotrivit, pot să-l distrugă. Luați în considerare acest lucru.

Alegerea unei culori prea vii pentru pereți

Este foarte bine să văruiți unul dintre pereții din bucătărie într-o culoare izbitoare, dar nu uitați să combinați această culoare cu una mai puțin stridentă.

Vă gândiți prea mult la decor

Trebuie să existe un echilibru, căci o bucătărie fără decor nu este completă, dar nici nu este bine ca decorul să-i știrbească din funcții.

Sperăm că veți ține cont de aceste sfaturi și vă veți amenaja o bucătărie cu mult bun gust. Și nu uitați, dacă aveți nevoie de mese sau scaune de bucătărie de calitate, magazinul online amintit mai sus vă așteaptă cu cele mai mai bune produse, la cele mai bune prețuri.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply