EpicPlan

Organizarea nunții se mută în online în 2023

Industria nunților a evoluat mult în ultimii ani. Cu toții am devenit tot mai ancorați în a folosi tehnologia pe măsură ce adoptarea generală a aplicațiilor mobile și a comerțului electronic a crescut. Pandemia a avut și ea rolul ei în acest proces, pe măsură ce restricțiile au redus numărul de persoane care călătoresc pentru a-și alege locația perfectă pentru marea zi, ceea ce a însemnat că a fost nevoie să găsească alte modalități de a descoperi locații, sau de a aborda furnizorii.

EpicPlan

Anul acesta tot mai multe cupluri optează pentru a-și organiza nunta singuri, cu ajutorul unei platforme digitale creată pentru a planifica optim toate aspectele ce țin de nuntă, cununie civilă, chiar și botez. Unii își doresc să organizeze toate aceste 3 evenimente în aceeași zi, iar platforme precum EpicPlan sunt ideale pentru a asigura faptul că nici un detaliu important nu se pierde pe parcurs.

O nuntă, fie ea numeroasă sau restrânsă, presupune efort, timp investit și o organizare minuțioasă care să nu omită nimic din ceea ce își doresc mirii. De multe ori, întregul proces de a căuta locația ideală, a rezerva la timp trupa preferată, a crea meniul dorit și a nu omite nici un om drag de pe lista de invitați, poate deveni copleșitor. O platformă online care clasifică și delimitează fiecare aspect al nunții, de la designul invitațiilor, la aranjamentele florale și programări pentru diferite servicii, reprezintă o opțiune eficientă aflată la îndemână.

Probabil una dintre cele mai complicate părți este aranjarea invitaților la mese. Platformele de organizare online oferă instrumentele necesare rezolvării acestei probleme, în cadrul cărora se poate ține evidența numărului invitaților, numărului de mese, unde sunt așezați membrii familiei, unde se află masa copiilor și cât de mare trebuie să fie aceasta, iar toate acestea pot fi oricând regândite și modificate de pe un dispozitiv avut la îndemână, după bunul plac. Stresul că cineva ar putea fi uitat este eliminat cu ajutorul unui astfel de instrument.

În mod tradițional, organizarea unei nunți înseamnă a face o mulțime de vizite la locații, discuții cu vânzători și întâlniri pentru eventuale retușuri. Alegerea locului ideal poate dura astfel săptămâni întregi, pentru eventuale amenajări ulterioare sau negocieri. Astăzi, există posibilitatea de a vizualiza locația în toate colțurile sale printr-un tur web, iar negocierile pot avea oricând loc într-un zoom call.

De altfel, găsirea fotografilor potriviți și a altor profesioniști, cum ar fi muzicienii, implică în mod tradițional eforturi serioase și multe deplasări. Trebuie obținute recomandări, iar mirii obișnuiesc să se întâlnească cu aceștia pentru a discuta despre eveniment și disponibilitate, pentru a le prezenta locul și detaliile evenimentului. Mai nou, însă, digitalizarea a schimbat modul în care cuplurile abordează planificarea nunții și timpul petrecut cu cei care urmează să-și ofere serviciile. Tot mai mulți folosesc rețelele sociale și motoare de căutare pentru a căuta și păstra legătura cu furnizorii de servicii.

Cu cât tot mai multe cupluri care urmează să își organizeze nunta preferă planificarea acesteia în mediul online, cu atât și firmele de catering, sălile de nunți, florăriile, fotografii și muzicienii pun mai mult accent pe promovarea proprie pe rețelele sociale, crecând filmulețe de prezentare, tururi și galerii online, care să ofere oricui posibilitatea de a le vizualiza serviciile prin doar câteva click-uri, adaptându-se noului context al industriei nunților.

Pe măsură ce preferința pentru organizarea unei nunți online crește, furnizorii de servicii specifice acestui eveniment fac tot posibilul să inoveze și să ofere experiențe complete în mediul digital, atât pentru a se face cât mai cunoscuți, dar și pentru ca tinerele cupluri să le acceseze serviciile din confortul propriei lor case.

1 thoughts on “Organizarea nunții se mută în online în 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *