remediu natural pentru oase sănătoase

Osteo Power – remediu natural pentru oase sănătoase

Arta de a trăi sănătos

În ultimul an, am devenit mare fan remediilor naturiste, care conțin plante medicinale indiene. Brandul care comercializează astfel de produse se numește Ayurmed. Este recunoscut la nivel național, european și internațional datorită calității produselor oferite.

De-a lungul timpului, specialiști au creat produse complexe și complementare, menite să ne facă viată mai bună. De asemenea, ei oferă remedii naturale pentru sănătatea și armonia întregii familii, așadar dacă până acum am beneficiat doar eu de aceste produse minune, acum a venit rândul lui tata să se bucure de beneficiile oferite de suplimentul alimentar OSTEO POWERTM

Când am primit un e-mail din partea celor de la Brander în care mă anunța că următoarea campanie de testare este a suplimentului ayurvedic Osteo Power, și dacă doresc să particip, nu am stat prea mult pe gânduri și am accept. Am răspuns pozitiv cu gândul la tata, deoarece știu că el se confruntă cu dureri insuportabile de oase și articulații.

În cazul lui tata, aceste dureri sunt provocate de mai mulți factori, cum ar fi vârsta, accidentele pe care le-a suferit în mină și osteoporoza. Este foarte greu să-ți vezi părintele cum face eforturi mari să se plimbe măcar prin casă, deoarece nu poate din cauza durerilor articulare.

 Osteoporoza (oase poroase) este cea mai frecventă boală metabolică osoasă din lume. Dacă până la vârstă de 26 de ani masa osoasă se formează, după vârsta de 30 de ani oasele încep să-și piardă din densitate.

Pierderea densității osoase este o parte naturală a procesului de îmbătrânire. În cele mai multe cazuri, medicii diagnostichează boala după instalarea fracturii.

Pentru că este mai bine să previi decât să tratezi, specialiști recomandă să facem mișcare zilnică și să consumăm cât mai multe alimente, bogate în calciu. Dacă boala este deja instalată, Osteo Power este remediul ayurvedic la care trebuie să apelăm.

 Oase sănătoase

OSTEO POWERTM  ajută la:

   – formarea și menținerea structurii și mineralizării oaselor scheletului, a dinților, parului, unghiilor și pielii.

   – susținerea mineralizării și structurii osoase la persoanele vârstnice;

   – susținerea procesului natural de refacere și remodelare a calusului în cazul fracturilor, precum și a densității osoase;

   – susținerea activității normale a inimii, a presiunii sanguine, a procesului de coagulare, a contracției musculare și a funcționarii normale a sistemelor nervos și imunitar.

Ingrediente: coada calului, viță de vie, catină, urzică și guma acacia.

Mă bucur nespus de mult că tata a acceptat să folosească produsul ayurmedic, deoarece nu este adeptul pastilelor și când este vorba de medic refuză să meargă.

Înainte ca tata să accepte să urmeze tratamentul, a desfăcut flaconul să vadă dacă au miros puternic de medicamente. Spre surprinderea lui, pastilele miros plăcut a plante, lucru care le face să fie mai ușor de înghițit.

Osteo Power conține 50 de pastile, respectiv 100. În funcție de cantitate, prețul diferă. Produsul poate fi comandat exclusiv online de pe site-ul Ayurmed.ro.

 Ați folosit produse ayurvedice 100% naturale, pentru a trata diferite afecțiuni?

13 thoughts on “Osteo Power – remediu natural pentru oase sănătoase

  1. Adriana says:

    Nu am folosit acest produs, dar am folosit altele de la acestă firmă (Ayurmed) și am fost tare mulțumită de ele! Pe acesta am să-l recomand mamei mele, căci ea are nevoie de așa ceva. Sunt sigură că o să-i placă, mai ales că e un produs naturist!

  2. Mirela Marin says:

    Plantele medicinale indiene sunt recunoscute în întreaga lume pentru efectele lor benefice.
    Osteo Power este un supliment care ajută persoanele cu probleme. cred că voi comanda și eu unul pentru mama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *