Daca vrei sa fii model pentru cel mai bun studio de videochat din Romania, iata ce trebuie sa faci
Diverse Lifestyle

Daca vrei sa fii model pentru cel mai bun studio de videochat din Romania, iata ce trebuie sa faci

Esti o tanara dornica de afirmare si iti doresti un loc de munca legal, stabil, bine platit, unde sa ai parte de cele mai bune conditii? Atunci te asteptam in echipa celui mai bun studio de videochat din Romania: Studio 20.

Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa faci parte din echipa noastra:

1. Stabileste un interviu

Chiar daca isi doresc o cariera in domeniul videochatului, multe tinere se feresc, din diverse motive, sa mearga la un interviu. Insa, ceea ce nu stiu ele este ca doar asa se pot convinge de conditiile de lucru de care vor avea parte, pot afla detalii pe care nu le pot afla din alte parti si pot sta de vorba cu modele care lucreaza acolo.

Asadar, daca vrei sa colaborezi cu cel mai bun studio de videochat din Romania, sfatul nostru este sa stabilesti un interviu, in care vei afla tot ceea ce te intereseaza.

Ai la dispozitie 3 optiuni prin care poti lua legatura cu reprezentantii Studio 20:

– Suna la numarul 0748777757;

– Trimite un email pe adresa contact@studio20.com;

– Completeaza formularul de „Angajari in videochat” de pe site.

Fara doar si poate, in cel mai scurt timp vei fi contactata de catre unul dintre reprezentantii Studio 20 pentru a stabili un interviu intr-unul din sediile noastre din Romania, la alegerea ta.

2. Fii deschisa si receptiva

Contrar parerii generale, ca sa lucrezi in cadrul celui mai bun studio de videochat din Romania si sa faci performanta, nu ai nevoie de experienta anterioara.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti respecti turele stabilite, sa fii serioasa, perseverenta, sa ai un aspect fizic placut, sa fii comunicativa, sa cunosti foarte bine limba romana si sa ai cunostinte de baza ale limbii engleze. De restul se vor ocupa profesionistii nostri.

Vei beneficia de cel mai bun training disponibil in aceasta industrie. De la cursuri individuale gratuite de limba engleza, pana la cele de cultura generala si machiaj, trainerii de la Studio 20 te vor invata tot ceea ce trebuie sa stii pentru a face performanta in acest domeniu.

3. Fii pasionata de ceea ce faci si recompensele nu vor intarzia sa apara

Exista studiouri de videochat care iti spun ca poti castiga foarte multi bani muncind doar cateva ore pe zi. Desi, in acest domeniu, programul este flexibil, adica iti poti aranja turele in functie de celelalte obligatii ale tale (studii, familie, prieteni, alt job etc), la cel mai bun studio de videochat din Romania trebuie sa muncesti tot 40 de ore pe saptamana, la fel ca la oricare alt loc de munca.

Cu cat stai mai mult logata pe site-urile de videochat, cu atat mai multe sanse ai sa fii platita semnificativ pentru compania ta. Daca ai munci putin si doar cand ai tu chef, nu ai putea sa-ti atingi niciodata obiectivele financiare, asa ca acea perioada petrecuta la un studio de videochat nu ar fi decat pierdere de vreme.

Apreciem munca serioasa si eforturile depuse, de aceea, iti oferim bonusuri de fidelitate si comisioane cumulative, care pot reprezenta 65% dintre veniturile tale.

Suna bine, nu-i asa? Atunci programeaza-te cat mai curand la un interviu la cel mai bun studio de videochat din Romania si hai sa ne cunoastem. Fa o schimbare in bine in viata ta incepand de acum! Te asteptam cu bratele deschise!

Comentarii Facebook

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply