Diet&Health

Programeaza-te la o clinica stomatologica Dr. Leahu pentru orice problema dentara! Cel mai bun raport calitate-pret!

Clinica stomatologica

Fie ca te confrunti cu o problema dentara specifica, evidenta si care iti creeaza dificultati in vorbire sau masticatie, fie ca vrei sa previi asemenea probleme, ai nevoie de o clinica stomatologica de top la care sa apelezi cu toata convingerea ca ai facut alegerea potrivita. Ce inseamna, insa, o alegere potrivita pentru un pacient constiincios in ceea ce priveste sanatatea sa orala in general sau aflat intr-o nevoie urgenta? Inseamna tratamente si solutii de ultima generatie, rapide si eficiente, care sa se desfasoare fara durere. Iar daca vei apela la o clinica stomatologica Dr. Leahu – din Bucuresti, Pitesti sau, mai nou, Timisoara – cu siguranta vei beneficia de toate aceste avantaje!

In primul rand, mergand la orice clinica stomatologica din lantul Dr. Leahu, vei beneficia de servicii integrate de inalta calitate – la standarde internationale, dar preturi mult mai accesibile decat in alte tari. Ca atare, tot mai multe persoane, atat din Romania, cat si din afara, aleg sa vina in tara pentru a merge la una dintre aceste clinici.

In al doilea rand, serviciile oferite de orice clinica stomatologica Dr. Leahu sunt concepute astfel incat sa raspunda tuturor nevoilor si sa rezolve chiar si cele mai complicate cazuri. Bazate pe daruire, performanta, tehnologie de ultima generatie si grija fata de pacient, aceste servicii integrate cuprind:
– implantologie digitalizata;
– stomatologie laser;
– radiologie digitala;
– tratamente efectuate la microscop;
– depistarea cancerului oral in doar 2 minute, cu ajutorul aparatului de ultima generatie VELSCOPE VX;
– servicii de ortodontie de ultima ora (cele mai moderne, practice si eficiente aparate dentare, modele invizibile sau transparente);
– coroane si fatete dentare gata in doar o ora, realizate prin sistemul CEREC CAD/CAM;
– cele mai rapide si eficiente solutii in materie de implanturi dentare pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa, cu o rata de succes a osteointegrarii de 100%;
– utilizarea tehnologiei factorilor de crestere PRGF pentru o vindecare de 7 ori mai rapida a tesutului in urma unei interventii chirurgicale;
– albirea profesionala a dintilor cu lampa ZOOM (dinti cu pana la 8 nuante mai albi);
– rezolvarea urgentelor stomatologice in doar 30 de minute;
– servicii stomatologice pentru copii;
– tratamente de estetica faciala non-invazive (injectare toxina botulinica si acid hialuronic, lifting cu fire, peeling chimic).

In ceea ce priveste personalul Clinicilor Dr. Leahu, acesta este format numai din medici specializati in diverse ramuri ale stomatologiei si asistenti calificati, cu experienta vasta in domeniu. Iata unde poti merge pentru a apela la cei mai buni specialisti:
– clinica stomatologica Dr. Leahu Victoriei, Bucuresti;
– clinica stomatologica pentru copii Dr. Leahu Pipera, Bucuresti;
– clinica stomatologica Dr. Leahu Rin Grand Hotel, Bucuresti;
– clinica stomatologica Dr. Leahu Caramfil, Bucuresti;
– clinica stomatologica Dr. Leahu Pitesti, Str. Doaga Nr. 11;
– clinica stomatologica Dr. Leahu Timisoara, Str. Cozia Nr. 71.

Pentru programari si mai multe detalii, poti apela linia telefonica cu tarif normal 021 9134.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply