Diverse

Parbrizeacasa.ro adresa corecta pentru parbrizul bun si ieftin de care aveti nevoie

decembrie 28, 2019
Parbrizeacasa.ro

Uneori mai vezi in trafic o masina cu parbrizul spart sau fisurat si gandurile care iti vin in minte nu ii sunt deloc favorabile proprietarului. Iata ce gandesc cei care vad gaura din parbriz:

1.„Ce sofer nepriceput! Precis ca a lovit masina de stalpul portii. Pazea din calea lui ca intra in tine si praf te face!”

Imi amintesc cum mi-a povestit o prietena buna ca a dorit sa scoata masina din curte iarna si abia isi luase permisul de conducere. Mai intai a atins stalpul portii, apoi a dat sa o bage inapoi in garaj si a proptit-o in scarile de beton ale casei. De atunci nu s-a mai urcat la volan.

2. ”Ce neglijent este cu lucrurile sale de valoare! Cum poate sa lase masina cu parbrizul fisurat!”

Oricat ar fi masina de scumpa si caroseria de buna, cu parbrizul spart seamana cu o femeie frumoasa careia i-au cazut dintii.

3. ”Omul acesta nu este responsabil fata de cei pe care ii ia in masina. Un soc si parbrizul se sparge de tot, iar cioburile pica in masina peste cei care calatoresc.”

4. ”Ia sa ii dam o amenda, sa se invete minte sa remedieze rapid toate defectiunile la masina!”

Asa stand lucrurile, daca ti-a cazut o craca pe masina si te-ai trezit sambata dimineata cu parbrizul plin de fisuri, nu este cazul sa cazi in depresie pentru un lucru atat de simplu, dar nici sa cazi in extrema delasarii totale. Se impune sa actionezi si sa inlocuiesti parbrizul atat de repede, incat data viitoare cand iesi in trafic masina sa arate impecabil.

Tine minte ca poti avea pana  seara un parbriz perfect la domiciliu care sa il inlocuiasca pe celalalt si la solicitarea clientului vin si specialisti responsabili care sa il monteze!

Nu am gresit ziua, nici timpul, fiindca la ei asa se lucreaza. Indiferent ca este sambata sau duminica, la ora 8 se deschide si la ora 20 se retrag oamenii din activitate. Programul empatizeaza cu accidentele care lasa omul fara masina si incurca anumite planuri. O pietricica de marimea unui ou de prepelita aruncata cu putere in geam il fisureaza pe loc. Se poate intampla si in trafic acest lucru, nu numai cand iti parchezi autoturismul sub un copac.

De pilda ce face cel care are rezervare sa petreaza alaturi de familie un Craciun de vis in Bucovina, dar se trezeste cu geamul lateral facut praf?

Acum, peste tot trec cete de colindatori si un bici manuit cu putere poate sparge geamurile masinii aflate in calea lui.

Nu se poate pleca la drum lung nici cu parbrizul sau geamurile fisurate, dar cu ele sparte! Este frustrant sa ai o masina buna la dispozitie si din cauza unui lucru atat de mic, sa fii nevoit sa te duci cu trenul. Cu geamul spart nu conduci nici un kilometru, daca te respecti, ii respecti pe partenerii de trafic si pe cei care calatoresc cu tine.

Ce anume interzice unui sofer responsabil sa faca asta?

1.In cazul in care masina nu este in stare perfecta poate fi amendat si primeste si puncte de penalizare. 

2.Cand geamul lipseste complet (cel lateral, care este mai mic, evident, caci fara parbriz nu se poate circula), in masina este un curent de nedescris. Chiar si oamenii foarte sanatosi vor avea de suferit, in plus in masina se vor simti: praful si noxele din trafic, vantul si precipitatiile.

3.Parbrizul fisurat impiedica vizibilitatea si poate genera tamponari mai usoare sau grave.

Oamenii tergiverseaza adesea inlocuirea parbrizului sau a geamului fals, de teama ca trebuie sa se duca la magazinele de piese auto de nenumarate ori.

In realitate, un click aici https://www.parbrizeacasa.ro/parbrize-auto/parbrize-bmw i-ar ajuta sa primeasca parbrizul de care au nevoie acasa, insotit de specialistii care vin sa il monteze.

Reprezinta un adevarat castig serviciile complete ale firmei Parbrizeacasa.ro, fiindca echipa de specialisti utilizeaza cele mai bune substante de lipit, au experienta si fac acest lucru cu multa responsabilitate.

In plus, de la ei poti lua si chedere si parbrize pentru utilaje, camioane si ambarcatiuni. Echipa lucreaza sub ochii tai si nu pleaca, pana nu iti da instructiuni referitoare la modul in care trebuie sa te porti cu masina, pana cand adezivii se usuca bine si parbrizul s-a fixat perfect.

Din pacate si mie mi s-a intamplat acest lucru! Conduceam linistit masina, cand am auzit o pocnitura si am vazut gaura din geam. Am condus pana acasa atent si am accesat adresa magazinului despre care stiam din prezentarile colegilor de birou care isi inlocuiesc parbrizele numai cu ajutorul lor.

Trebuie sa va spun ca am sunat la ora 19, gandindu-ma ca ma vor programa pentru a doua zi, dar la 19,20 au ajuns la domiciliu meu si au inceput sa lucreze cu spor.

In 30 de minute manopera a fost gata, am ascultat de sfaturile lor si parbrizul este montat perfect, incat nu simt nici vantul care bate cu putere, nici ploaia sau gazele toxice din trafic.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply