Diverse

Pareri Studio20: Citeste confesiunile modelelor de la cel mai mare studio de videochat din Romania!

aprilie 20, 2018
pareri studio20

Numeroasele premii castigate de modelele noastre la diverse festivaluri internationale, precum titlul de Best Model sau Best Smile, vorbesc de la sine in ceea ce priveste parerile despre Studio20 pe care le au tinerele ce lucreaza la noi, aspirand la o cariera de succes in industria videochatului. Asadar, afla in continuare ce le motiveaza pe aceste tinere sa devina modele de videochat si ce pareri despre Studio20 au, in urma activitatii lor la unul din aceste studiouri!

Alexandra, 29 de ani, pareri Studio20 Timisoara:

„M-am angajat aici in urma unei experiente neplacute intr-un club de noapte, unde lucram ca animatoare. Desi munceam foarte mult, mai ales in weekend-uri, nu reuseam sa castig suficienti bani incat sa investesc in mine ca femeie sau in talentul meu, sa-mi cumpar tinutele si produsele de make-up necesare – aspecte extrem de importante pentru o persoana care face practic bani din modul in care arata. La un moment dat, insa, o prietena care facea videochat mi-a impartasit cateva pareri despre Studio20, unde lucra de cativa ani, in Timisoara. Ceea ce am aflat de la ea m-a facut sa iau decizia de a renunta la job-ul meu de animatoare.

Pe langa faptul ca m-au atras conditiile de lucru si sansa de a castiga mii de dolari pe luna, incat sa-mi cumpar tot ce vreau, am realizat ca aici pot fi apreciata cu adevarat! Astfel, noul meu vis e acela de a deveni Best Fetish Model, dansand in fata camerei video pentru barbati din lumea intreaga, care au o pasiune aparte pentru animatoare. Iar in sensul asta, am avut si am in continuare suportul specialistilor de la Studio20, care m-au ajutat inca de la inceput cu o noua garderoba sau sa-mi completez trusa de machiaj. De asemenea, mi-au pus la dispozitie cursuri gratuite de telegenie, sesiuni foto profesionale, decoruri luxoase cu bara de dans si simt, in sfarsit, ca cineva investeste in mine si talentul meu!

Acum muncesc foarte mult zilnic, dar o fac cu placere, stiind ca intr-o buna zi visul meu va deveni realitate si voi ajunge sa castig premii internationale, asa cum s-a intamplat si cu alte modele. Iar parerile despre Studio20 pe care le am eu, personal, nu se pot reduce decat la a multumi tuturor oamenilor de aici care au crezut si continua sa creada in mine!”

Simona, 22 de ani, pareri Studio20 Bucuresti:

„Cand am venit in Bucuresti la facultate, abia ma puteam intretine. Dar din momentul in care am inceput sa lucrez la Studio20, totul s-a schimbat: mi-am permis o chirie mai buna, am putut sa-mi platesc facultatea fara probleme si sa-mi cumpar hainele la care viseaza orice tanara.

(…) Sincera sa fiu, parerile despre Studio20 pe care mi le-am facut in urma experientei mele la acest studio de videochat sunt numai de bine. Aici am intalnit o echipa de oameni prietenosi, care m-au invatat tot ce trebuie sa stie un model de videochat pentru a castiga cat mai multi bani.”

Andreea, 27 de ani, pareri Studio20 Cluj-Napoca:

„Ce pareri despre Studio20 am eu? Pe scurt, castig chiar si de 5 ori mai mult pe luna decat o persoana cu venituri medii, ceea ce este incredibil! In ultimii doi ani am reusit sa strang bani pentru vacante si, mai ales, mi-am indeplinit visul de a-mi pune silicoane si a-mi mari buzele, fiind complexata de modul in care aratam. (…) Nu cred ca exista un job mai bun pentru mine decat acesta, unde am de castigat atat pe plan profesional, cat si personal!”

You Might Also Like